Punten sprokkelen in Waremme

img 2097

20 maart 2024

Nul punten. Dat is de magere oogst van zowel Waremme als van Decospan Menen in deze play-offs. Dat wij toch nog boven de Wawa's staan in het klassement heeft enkel te maken met de twee bonuspunten die we meenamen uit de reguliere competitie. Na vier nederlagen op rij moet de verplaatsing van vanavond dan ook absoluut gewonnen worden om nog uitzicht te houden op de top 4. Voor Waremme geldt echter net hetzelfde.

De ontmoetingen met Waremme liepen dit seizoen nog niet van een leien dakje. Ergens in oktober liepen we tegen Abinet en co thuis tegen onze eerste nederlaag aan. Twee weken later hadden we onze revanche beet in de kwartfinale van de beker. Maar in januari liep het in Waremme opnieuw mis. Na een 10-16 voorsprong in de eerste set zakte het spel als een kaartenhuisje in elkaar. Gevolg: een droge 3-0 in de Pôle Ballons. Andermaal was de jonge Pierre Perin met 18 punten de grote boosdoener voor ons.

Potten breken kon Decospan tot nog toe niet in de Champion Play-Off. Enkel thuis tegen Knack en in Leuven kon één set gepakt worden. Hoog tijd dus dat we het tij keren. Een overwinning zou het nodige vertrouwen opleveren voor de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Leuven. Enkel dan kunnen we de bijkomende barrageduels met de nummers 1 en 2 uit de play-downs nog ontlopen.

Nog dit: het Say Cheese-event werd verschoven naar vrijdag 29 maart (vóór de terugwedstrijd tegen Waremme). Inschrijven kan hieronder.


Inschrijving Say Cheese Tickets Decospan-Leuven (23/3)

Vragen?
Sponsor worden?