Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Beachmanche Menen ontvangt mooi volk

Menen beacht!
13 juli 2017

De opbouw van Menen beacht! is nog in volle gang, maar om klokslag middernacht werden de inschrijvingen voor de beachmanche op zaterdag en zondag afgesloten. In totaal betreden 27 damesteams en 37 herenteams het Menense zand. Dat zijn maar liefst 15 teams meer dan vorig jaar!

Bij de heren is het duo Koekelkoren-Van Walle de onbetwiste favoriet. Andere kanshebbers op de finale zijn thuisspeler Anshel Ver Eecke en zijn vaste partner Tim Lemmens (vorige week nog winnaar in Aalst). Aan West-Vlaamse zijde is het uitkijken naar de broers Lander en Louis Vandecaveye. 

Van de kern van Par-ky Menen noteren we kapitein Jelle Sinnesael (net terug uit vakantie) die samen met Jens Christiaens zijn sterke prestatie van vorig jaar probeert te herhalen. Verder is het ook uitkijken naar Lars Maddens (met Stef Engels) en Gilles Vandecaveye (met Tim Degruyter). Julien Lemay vormt een duo met Leonis Dedeyne en Jeroen Balduyck speelt met zijn ploegmaat bij Lendelede, Joppe Paulides.

Bij de dames zegde het duo Mouha-Gielen in extremis af, waardoor de winnaars van de manche in Aalst (De Beule-Coolman) als eerste reekshoofd aantreden. Elien Ruysschaert - partner van Anshel Ver Eecke - komt samen met haar zus Britt in actie. Verder is er het West-Vlaamse duo Catry-Vandesteene.

De weersvoorspellingen voor dit weekend zien er zeker niet slecht uit. Afspraak dus aan de Waalvest, telkens vanaf 8u30. De damesfinale en de herenfinale starten op zondag respectievelijk om 17u en 18u.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.