Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Beide U13 ploegen winnen, U17 raast verder

U13P
11 december 2016

U13 Provinciaal  PREFAXIS MENEN A - ELCKERLYC ZWEVEZELE A *
3 - 0 (25/18, 25/13, 25/17)

Na enkele weken rust mochten onze provinciaaltjes opnieuw een wedstrijd afwerken in onze Hel, met Zwevezele kregen ze een taaie tegenstrever die het onze jongens niet kado deden. Niettemin was Menen in elke set de meerdere en konden ze naar hartelust aanvallen. Vooral Bert kon zijn kanon af en toe eens bovenhalen en keihard de bal op het parket knallen. Ook vanop de  opslaglijn deden we het voortreffelijk en konden we haast foutloos en toch moeilijk serveren. Zwevezele deed wat het kon maar de technisch betere thuisploeg was ene klasse te sterk. Opsteker dus voor Prefaxis dat nu mooi op de vierde plaats staat in de rangschikking. Volgende zaterdag mogen onze jongens vroeg opstaan om richting Knack te rijden, wie weet pakken we daar wat puntjes mee !

 

U13 Regionaal  PREFAXIS MENEN B -  VC JONG KUURNE A
3 - 1 (25/17, 17/25, 25/18, 25/21)

Mooie en verdiende zege voor onze regionalers die opnieuw beloond worden voor hun harde werk op training. Deze keer was Kuurne het slachtoffer, enkel in set twee waren ze wat beter bij de les en konden ze verdiend gelijkmaken. Vanaf set drie was het Prefaxis wat de klok sloeg en het was ook de verdienste van coach Stef om zijn gasten scherp te houden.  Voor deze pleg ligt de competitie even stil tot 8 januari, dan mogen de jongens naar Moorslede!

 

U17 Regionaal  VOLLEY BREDENE  -  PREFAXIS MENEN B
0 - 3  (   /   /   /  )

Het blijft hard gaan voor de U17 met deze nieuwe overwinning. Niettegenstaande het vroege vertrekuur (7h15 in Menen) begonnen onze jongens wakker aan de partij met deze keer coach Cedric aan de zijlijn. Bredene dat met een samengestelde pleog speelt én met +spelers bleek in set 1 en 2 een te duchten tegenstander waarmee Menen het toch wat moeilijk had. vanaf set drie was de veer helemaal gebroken bij de kustjongens waardoor Prefaxis vrij vlug de drie winstpunten te pakken had. Menen blijft hierdoor slechts één puntje achter leider Diksmuide en met de komst van rode lantaarn Loppem volgende zaterdag zal de druk op de leider makkelijk hoog gehouden kunnen worden.

 

VT 2.0 PREFAXIS MENEN - MEVO LEDEGEM
4 - 4

We hadden het vorige week al een beetje voorspeld en onze pupillen hebben dan ook woord gehouden. Een echte overwinning is het nog niet geworden maar met 4 zeges op 8 wedstrijdjes hebben ze toch een fantastische ochtend gehad in onze Hel van Mjinde. Doe zo verder jongens en we pakken na nieuwjaar wel eens de volle buit !

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.