Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Bestel nu je vrijkaart voor de League Trophy

League Trophy
31 december 2017

In de eerste week van januari pakt de Volleyballiga uit met de League Trophy, een gloednieuw bekertornooi met een niet onaardige prijzenpot van 20.000 euro! Ook Par-ky Menen is uiteraard van de partij (samen met 6 andere clubs uit Liga A).

Op 3 januari staan de kwartfinales op het programma, maar dankzij de herfsttitel mag Par-ky Menen rechtstreeks in de halve finale aantreden. Tegenstander wordt Lindemans Aalst, dat in de kwartfinale de maat nam van VBC Waremme.

De halve finale wordt gespeeld op zaterdag 6 januari om 18 uur in de Edugo Arena in Oostakker (thuishaven van VDK Gent). De finale staat geprogrammeerd op zondag 7 januari om 19u30.

Voor de halve finale kan onze club 50 vrijkaarten weggeven (zolang de voorraad strekt). Wil je de Volleystars graag aanmoedigen op deze belangrijke match? Stuur dan zo snel mogelijk (en voor 4 januari 18u) een mailtje naar organisator Pieter Kesteloot (kestelootp@gmail.com) om je ticket te reserveren. Vermeld daarbij je naam, de clubnaam (Par-ky Menen) en de wedstrijd.

Ook voor de finale hebben we 10 gratis tickets in petto. Stuur ook daarvoor een mailtje naar kestelootp@gmail.com en vermeld 'finale' als wedstrijd.

Zijn de gratis tickets allemaal de deur uit, dan kan je nog altijd (betalende) tickets kopen op https://www.ticketshark.be/store/vdkgent

Par-ky Menen rekent op je steun. Laten we de Hel van Mjiende voor één keer verplaatsen naar Gent.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.