Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Draait Menen de rollen eens om in Maaseik?

Jelle Sinnesael
3 maart 2017

Morgen begint Prefaxis Menen aan de play-offs. Daarvoor mogen de Volleystars meteen op bezoek bij de competitieleider. De speeltijd is dus voorbij. De 7 opeenvolgende zeges waren mooi, maar in de play-offs koop je er niets mee. Tenzij 1 schamel puntje en een dosis vertrouwen.

In de reguliere competitie lieten enkel Lindemans Aalst en Noliko Maaseik de Prefaxis-boys puntenloos achter. Van de thuiswedstrijd tegen Noliko midden januari herinneren we ons vooral de superioriteit van Maaseik en het belabberde niveau van Menen. Dat laatste moet wel te wijten geweest zijn aan de sterkte van de tegenstander, want amper een week later begonnen de Volleystars aan hun zegereeks.

In het verre Maaseik zal iedereen dus boven zijn niveau moeten uitstijgen om iets te rapen. In ieder geval zou elk punt al meteen een bonuspunt zijn. Het is namelijk niet tegen de gedoodverfde finalekandidaat dat Menen punten moeten pakken. Daarvoor is de thuismatch tegen Antwerpen op 11 maart veel belangrijker. Bij Noliko zijn ze wellicht al lang blij dat ze deze keer gespaard blijven van The Battle of the Jeugdbewegingen...

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.