Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Drie thuiszeges in de Hel voor Par-ky jeugd

U13
18 november 2017

U15  Par-Ky MENEN - HYACINTEN HEUVELLAND

3 - 0  (25/06  29/17  25/22)

Mooi volleybal van de thuisploeg in de eerste set waarin de dappere bezoekers overklast werden door het opslag en aanvalsgeweld van Par-Ky. In de tweede beurt  bleef het gelijkopgaan en toonden de Hyacinten dat ze een grote sprong vooruit hebben gemaakt sedert de openingsmatch in september. Par-ky faalde heel even vanop de opslag met vier missers bij setbal. De vijfde was wel goed voor setwinst en een gerustellende 2-0 voorsprong. Set drie begon goed voor Menen dat al snel een voorsprong kon bijéén slaan, Par-ky bleef geconcentreerd verder spelen en kon met goed verdedigen en aanvallen de zege veilig stellen. Volgende week gaan we op  zoek naar een nieuwe zege dit in een uitgestelde match tegen Kortrijk!

 

U13  Par-Ky MENEN - ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT

3 - 1  (24/26, 25/16, 25/14, 25/19)

Het heeft wat moeite gekost maar onze miniemen konden dan toch een vijfsetter vermijden en de vierde set winnend afsluiten en dat onder het toeziend oog van onze profspelers. Tielt speelde niet onaardig en dwong de thuisploeg om het onderste uit de kan te halen om de zege te behalen. Zo maakt het derde geklasseerde Menen zich stilaan op voor de volgende bekermatch in en tegen Poperinge! Supporters op post ! We hopen natuurlijk dat we met al onze jeugdploegen naar de kwartfinale kunnen na volgend weekend.

 

U11  Par-Ky MENEN - BLACK AND WHITE COMPANY LENDELEDE (+)

3 - 0  (25/6, 25/7, 25/11)

Ook onze U elfjes deden onze Hel weer branden deze ochtend en stuurden Lendelede puntenloos naar huis. Onze jongens staan technisch al een stapje verder dan de bezoekers en konden zo makkelijk hun match winnen om zo richting plaats 4 van de rangschikking te kijken. Op naar Zwevezele volgend weekend!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.