Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Een nieuwe derby komt eraan

Knack Roeselare Par-ky Menen
26 januari 2018

1-2 is de tussenstand dit seizoen tussen Par-ky Menen en Knack Roeselare. Toch trekt Par-ky morgen met vertrouwen richting Roeselare in de hoop het evenwicht te herstellen. 

Een zege op Schiervelde is nochtans verre van evident. Vorig seizoen bijvoorbeeld werd Menen weggespeeld tot 2-0, keerden de Volleystars terug naar 2-2, maar was de thuisploeg heer en meester in de tie-break.

De laatste overwinning van Menen in Roeselare dateert ondertussen al van het seizoen 2011-2012, het laatste jaar van Pieter Coolman en Stijn Dejonckheere in Meense loondienst. Knack zag na de verloren derby wel brood in beide sterkhouders en haalde ze naar Roeselare. Een goede zet, want vijf jaar later zitten ze daar nog altijd en deden ze hun ex-werkgever al in meer dan één confrontatie pijn. 

Hoog tijd dus dat die lange periode van 'droogte' eindelijk wordt beëindigd. Bij Par-ky neemt Winkelmuller normaal gezien opnieuw de oppositepositie in. Bij Knack weten ze ondertussen dat de Fransman een te duchten tegenstander is.

Om het op zijn Roeselaars te zeggen: Oltegoare naar Roeseloare!

Best op tijd vertrekken, want de normale parking is niet vrij. Alle toeschouwers kunnen wel terecht op de parking van de REO-veiling (langs de Diksmuidsesteenweg, overkant van de Expohallen).

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.