Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Eerste setwinst voor U17B, zuur 3/2 verlies voor U17A

breinienge
28 oktober 2018

U17 Regionaal VOLLEY BREDENE (+) - PAR-KY MENEN B
3 - 1 (23/25, 25/20, 25/11, 25/23)

Eerste setwinst voor onze moedige scholieren die met een noodploeg naar de kust trokken om er te spelen tegen het plusteam van Bredene bij wie er drie plusspelers meespeelden. Menen begon alvast goed opgewarmd aan de match en kon zaterdag rekenen op een kwartet U15-spelers (Niels, Arthur, Sam en Lucas) die telkens in een duo Niels-Mathijs-Matthis-Toon kwamen vervoegen. Par-Ky bleef mooi meespelen en kon vooral vanop de servicelijn de roodwitten ambeteren met een eerste setwinst tot gevolg. Ook in de tweede beurt bleven de bezoekers goed meespelen doch enkele foutjes in receptie op het eind gaven de doorslag in thuisvoordeel. Set dire was eentje helemaal voor Bredene dat nu loeihard bleef serveren waardoor Par-Ky geen aanvallen meer kon opzetten (25/11). Beurt vier was dan weer spannend tot het einde waarbij het de bezoekers wat aan geluk ontbrak om de belle af te dwingen. Op naar zaterdag om in een thuismatch tegen Olva meer te willen, nog meer goesting in de zege te hebben en vooral veel meer te bewegen :)

 

U17 Provinciaal OOIVO OOIGEM (+) - PAR-KY MENEN A
3 - 2 (12/25, 21/25, 25/19, 25/17, 15/13)

Zuur verlies voor de bezoekers die er in de eerste set een ware demonstratie van maakten en haast een foutloze set afleverden. Die fouten kwamen dat met z'n allen bovendrijven bij de bezoekers die vanaf set 3 geen niveau in hun spel konden krijgen. Ooivo met enkele hardkloppers (hun plusspelers) bleef het blok ontwijken en kon zo op enthousiasme de 2/2 versieren. In de belle ging het nog gelijkgaand op maar in moneytime bleven de thuisjongens kalm en ging Menen tot tweemaal toe in de fout. Spijtig verlies voor Par-Ky maar ook een goede les voor de toekomst dat we moeten blijven werken en te blijven geloven in het gameplan om een match helemaal te winnen. Volgende kans zaterdag op bezoek bij het ongenaakbare (?) Torhout !

 

U15 Provinciaal PAR-KY MENEN - KNACK ROESELARE A
0 - 3 (15/25, 22/25, 20/25)
Met een onuitgegeven ploeg begonnen we nogal onzeker tegen een sterk serverend Knack dat niet voor niets bovenaan de rangschikking staat. We kregen de opbouw niet op de rails waardoor we na een desastreuze start de kloof niet meer konden dichten. Vanaf set twee bleven we telkens in het spoor van de sterke bezoekers waardoor we weliswaar zonder setwinst te nemen toch een goede partij speelden. Blijven werken aan het samenspel en de zege zal er sneller komen dan verwacht. Misschien zondag al tegen het tweede team van Knack, maar dan wel in hun Hel :)

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.