Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

End of Season lokt veel volk naar Casa Mundo

Par-ky Casa Mundo
1 mei 2018

Het was over de koppen lopen gisteren in Casa Mundo. Daarmee werden de verwachtingen van de organisatoren ruimschoots overtroffen. De eerste editie van de 'End of Season'-party smaakt dus naar meer. Bedankt aan iedereen die er was!

Er was mooi volk afgezakt naar Casa Mundo voor een laatste feestavond met en door de spelers van Par-ky Menen. Jelle, Basile, Yentl, Gilles, Lars en Anshel tapten pintjes, draaiden plaatjes, trakteerden met hapjes en zorgden voor veel sfeer. Het kon de aanwezige supporters wel smaken. Ook nieuwkomers Lowie Stuer en Yentl Bille en oud-spelers Dries Heyrman en dj Jeroen Balduyck waren op de afspraak. De mooie delegatie Knack-spelers wees tot slot op de goede relaties tussen beide West-Vlaamse clubs.

Om middernacht mocht Anshel 26 kaarsjes overigens uitblazen en trakteerde hij de aanwezigen op een gratis vat. Proficiat!

Par-ky Menen gaat nu een lange zomerpauze in tot de trainingen in augustus worden hervat. Tussendoor staat wel de derde editie van Menen beacht! gepland. Afspraak van 12 tot 15 juli op het Meense strand!

(Foto Maxime Petit)

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.