Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Enkel U11A kan winnen.!

U15
9 oktober 2018

U17 PAR-KY MENEN A - VT MARKE-WEBIS WEVELGEM
2 - 3 (21/25, 25/16, 25/19, 22/25, 7/15)

Spannende vijfsetter in de Hél waarin Webis in de belle de match volledig naar zich toe trok en verdiend de zege pakte. Na winst in de openingsset stokte de Wevelgemse aanvalsmachine en kon Menen vanaf set 2 haar receptie op punt krijgen waardoor setters Wiebe en Matthijs beter de aanvallers in stelling konden brengen.  Webis had geen antwoord op een herboren thuisploeg en moet ook set drie aan Par-Ky laten met 25/19. In de vierde beurt vergaten de thuisjongens het karwei af te maken waardoor MWB vleugels kreeg, de thuisreceptie sputterde weer eens en de match kantelde volledig in het voordeel van Marke-Webis. Toch een puntje voor de jongens van Xavi die zo netjes in de middenmoot terechtkomen. Nu is het twee weekends rustig waarna de topploegen op het programma staan :)

 

U17 PAR-KY MENEN B - VC JONG KUURNE
0 - 3 (20/25, 17/25, 16/25) 

Eén van de mindere partijen van Menen tegen een sterke bezoekend ploeg uit Kuurne. Bij de thuisploeg was het vooral de verdediging die het liet afweten waardoor heel weinig tegenaanvallen konden worden ingezet, voeg daarbij een mindere dag aan de opslaglijn en je bekomt een eerder teleurstellende score van 0/3. Misschien zorgen de twee weekends zonder volley voor wat herbronning bij Par-Ky en kunnen ze eind oktober op zoek naar hun eerste winst match!

 

U15 ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT - PAR-KY MENEN
3 - 1 (25/17, 25/17, 17/25, 25/11)

Onze jongens blijven moeite hebben met het niveau van de provinciale reeks, vooral het gebrek aan ervaring speelt ons de laatste matchen parten waardoor we wel een set winnend kunnen afsluiten maar niet een gehel match. In Tielt bleef de receptie en opslag ondermaats waardoor we op geen enkel moment een vuist konden maken tegen de enthousiaste thuisploeg. Enkel in beurt werden de taken goed uitgevoerd en telden we slechts 2 opslagmissers, zodoende was er een voldoende basis om aan te vallen en punten scoren. De 17/25 setstand was dan ook verdiend. Helaas herviel Par-Ky in set 4 in de slechte receptiegewoonte en werden teveel opslagen gemist waardoor Tielt verdiend met 3/1 kon winnen. De mini-break is alvast welgekomen voor onze U15 om zo de receptieneuzen in de zelfde richting te krijgen.

 

U11 PAR-KY MENEN A - KNACK ROESELARE B (+)
3 - 1 (25/18, 25/15, 15/25, 25/18)

Verdiende zege voor Menen dat m,et heel mooi volley de buren uit Roeselare puntenloos huiswaarts kon sturen. Par-Ky speelde opnieuw een knappe partij en kon met goede opslagen de Knackopbouw van het net weghouden, enkel in set drie vond Knack een antwoord en kon het verdiend een setje pakken in de Hel.

 

U11 PAR-KY MENEN B - KNACK ROESELARE A
0 - 3 (16/25, 14/25, 13/25)

Geen nieuwe zege voor onze Beetjes die een verdienstelijke match speelden tegen de toppers van Knack A. Niettemin blijven ze in de rangschikking mooi naast onze Aatjes staan op een knappe gedeelde vierde plek.

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.