Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Enkel U17 pakt zege !

u15 in Tielt
23 januari 2017

U17  PREFAXIS MENEN  - OLVA BRUGGE      3 - 0  (25/20, 25/11, 25/22)

De bruggelingen boden heelwat tegenstand in deze rommelige wedstrijd. Prefaxis moest lang zoeken naar het evenwicht en kon in set 1 en 3 niet echt het verschil maken. Enkel in de tweede set was er een groot klasseverschil waardoor de thuisploeg geen probleem had om deze wedstrijd te winnen.

 

U15  ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT -  PREFAXIS MENEN    3 - 0  (25/16, 25/7, 25/22)

Non-match van de bezoekers die enkel in de derde set de schijn konden hoog houden. Wie dacht dat we in deze nacompetitie wat maar aan de bak zouden komen is dus verkeerd want onze tegenstander liet ons al vanop de opslaglijn voelen dat ze een trapje hoger staan. Onze toekomstige bekertegenstander in de halve finale liet in set twee geen spaander over van de te brave bezoekers die geen antwoord hadden op het Tieltse geweld. Set drie bracht wat soelaas op het seteinde toen we zelf beter serveerden en Tielt een beetje deden twijfelen. Prefaxis zal dus uit een ander vatje moeten tappen als het wat wil tonen in de beker!

 

U13  PREFAXIS MENEN A  -  VOLLEYBALTEAM LENDELEDE A    2 - 3   (25/17, 28/30, 25/16, 24/26, 8/15)

Prefaxis liet de kans liggen in de tweede beurt om na de eerste set ook de tweede te winnen en zo een grote stap te zetten naar de eindzege. Lendelede pakte nipt set 2 en ook set 4 waardoor het op een diefje een vijfde set kon afdwingen. Bij de thuisjongens ging het licht dan helemaal uit en was er geen energie meer over om te strijden voor de winst. De bezoekers pakten de belle en meteen ook de zege mee naar Lendelede na een twee uur durende spannende wedstrijd.

 

U13   PREFAXIS MENEN B   -   EVOCO COMINES ( + )   0 - 3   (24/26, 16/25, 11/25)

Jammer dat onze jongens die eerste set niet winnend konden afsluiten want dan had de match er misschien heel anders uitgezien. Evoco stoomde daarna echter keihard door en Prefaxis moest lijdzaam toezien maar maakte ook teveel fouten om nog te kunnen strijden.

 

U11   VC JONG KUURNE B   -   PREFAXIS MENEN   0 - 3   (17/25, 15/25, 20/25)

Prima zege van onze preminiemen die zo in het zog blijven van leider Torhout. Kuurne kwam iets te kort om onze jongens te bedreigen en moest in elke set al snel de rol lossen. Menen speelde opnieuw heel geconcentreerd en klaarde de klus met mooi volley. Zaterdag staat de belangrijke match op het programma met de komst van leider Rembert! Iedereen op post om 10h00 !

 

Volley Tour    PREFAXIS MENEN   -   BIDAVO BISSEGEM     7 - 1

Mooie wedstrijd van de kleinste Prefaxisjongens die hun tweede plaats in de rangschikking in de verf zetten met deze prima overwinning tegen de buren van Bissegem!

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.