Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Geen zeges voor Prefaxis Jeugd !

vtd vtm u17
13 november 2016

U17  VOLLEY TEAM DIKSMUIDE   -  PREFAXIS MENEN    3 - 2    (22/25, 22/25, 25/11, 25/21, 15/12)

Na de knappe bekerzege van de bezoekers enkele weken terug was VTD belust op revanche tegen Prefaxis. De bezoekers zonder Maxime en Stef konden slechts zes spelers op het wedstrijdblad noteren zodat coach Wim geen wisselmogelijkheden had. Diksmuide begon overtuigend en kon al vlug vier punten voorkomen, pas bij 17-17 haalde Menen de thuisploeg in en kon het met een sterke verdediging de thuisaanvallen neutraliseren. Set 1 voor VTM dat meteen in de tweede beurt op het elan doorging. Diksmuide bleef achtervolgen maar Menen bleef gefocust en kon 0/2 voorkomen en alvast één puntje verzilveren bij de nummer drie van de rangschikking. Bij Diksmuide werd de hele opstelling dooréén gehaald en lukte nu zowat alles. Bij Menen kregen ze geen vat op de splijtende opslagen van de plaatselijke nummer 9 die haast op z'n eentje 10 punten scoorde vanop de servicelijn. Ook in de vierde beurt konden de bezoekers van kapitein Jelle het tij niet keren waardoor we op een belle aftstevenden. Na meer dan twee uur volley was de energie bij de bezoekers helemaal op en had VTD haar revanche en de leidersplaats beet. Mooie prestatie van Menen dat met enkel eerstejaars op het terrein kwam en een ondakns het verlies toch een prima wedstrijd speelde! Volgende zaterdag zijn de buren uit Moorslede op bezoek, tijd voor onze jongens om opnieuw met een zegereeks te starten.

 

U15   PREFAXIS MENEN  -   VT MARKE-WEBIS WEVELGEM    0 - 3      (20/25, 23/25, 21/25)

Ondanks de droge drie-nul cijfers toch een verdienstelijke partij van onze kadetten die vooral in gestalte de mindere waren van Marke-Webis. Menen dat nog wat sukkelde met het verdedigingssysteem bleef echter moedig vechten voor elke bal en kon het de leiders uit Wevelgem bijbenen. De fel aangemoedigde bezoekers (the green army was er :) ) konden in moneytime het laken naar zich toe trekken. Ook in set twee bleven de teams aan elkaar gewaagd en kon Menen zelfs 19-18 voorkomen. Webis bleef echter bij de pinken en zette de situatie alsnog recht. Prefaxis was wat aangeslagen door het nieuwe nipte verlies en moest in beurt drie opnieuw achtervolgen. De bezoekers bleven hun voorsprong goed verdedigen waardoor er na meer dan anderhalf uur volley werd afgefloten in het voordeel van de bezoekers. Zaterdag mogen onze kadetten opzoek naar een nieuwe zege bij Ooigem.

 

U13  PREFAXIS MENEN B  -  KNACK ROESELARE B   0 - 3    (9/25, 21/25, 11/25)

De bezoekers uit Roeselare waren geen partij voor onze regionaaltjes die enkel in de tweede set met Knack konden wedijveren. Knack was heer en meester en kon vooral met goede opslagen het verschil maken. Onze jongens voerden hun opdrachten in de tweede beurt wel goed uit en konden dan de eigen foutjes beperken, setwinst zat er echter niet in tegen dit bezoekende topteam. Misschien zit setwinst er wel in volgende zondag op bezoek bij Kuurne.

 

U13 P  VT MARKE-WEBIS WEVELGEM A   -   PREFAXIS MENEN A     3 - 0

Geen stuntzege van onze miniemen op bezoek bij leider Webis, de jongens van kapitein Matthis konden lang meedoen voor deelwinst maar een uitgekookte thuisploeg besliste daar anders over. De cijfers zeggen dus niet alles deze keer want de bezoekers speelden een goede wedstrijd maar het geloof in eigen kunnen ontbreekt soms nog. Voeg daarbij het missen van heel wat opslagen en de rekening is vlug gemaakt. Nieuwe kans om te schitteren is er pas op 26/11 in de bekermatch tegen RTH! Hard werken op training is de boodschap.

 

U11  REMBERT TORHOUT HEREN  -  PREFAXIS MENEN   3 - 0

Menen is haar knappe leidersplaats kwijt in Torhout, we verloren immers kansloos tegen een ontketende thuisploeg dat haast een foutoze partij kon spelen. Niettemin mogen onze jongens trots zijn wat ze tot nu toe bereikt hebben en ze kunnen volgende zaterdag al terug op zoek naar een nieuwe zege in en tegen  Kuurne.

 

Volley Tour  DVM MOORSELE A - PREFAXIS MENEN   6 - 2   (25/17, 25/15, 25/11, 21/25, 25/11, 25/14, 19/25, 25/22)

Geen tweede zege voor de allerjongsten van onze vereniging op bezoek bij Moorsele. Onze spelers krijgen echter het spelsysteem meer en meer onder de knie en pakten dan ook verdiend twee mooie setjes mee om hun vooruitgang te onderstrepen. Meer setjes worden misschien al gewonnen volgend match tegen de buren van Wervik.

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.