Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Grijpt Par-ky vanavond laatste strohalm in Maaseik?

Par-ky Menen
11 april 2018

Vanavond staat de voorlaatste speeldag van de Play-offs op het programma. Mogelijk zijn de twee finalisten na vanavond gekend, maar mogelijk ook niet.

Stel dat Par-ky bijvoorbeeld vanavond de volle buit pakt in Maaseik, dan wordt de laatste wedstrijd tegen Knack (in eigen huis) beslissend, zowel bij een overwinning als een verlies van Knack vanavond tegen Maaseik. Ook Aalst kan de finales nog halen (maar dan moet het vanavond wel punten afsnoepen van Roeselare). In ieder geval heeft enkel Knack de finaleplaats in eigen handen. Twee keer winnen en de finale is een feit. 

Voor de spanning van onze laatste thuiswedstrijd zou het uiteraard fantastisch zijn dat er nog iets op het spel staat.

Niettemin verwachten we jullie komende zaterdag. Er staat flink wat animatie op het programma. Telenet Play Sports stelt zijn camera's weer op, de winnaars van de Hit the Stars wedstrijd van EuroMillions krijgen een VIP-treatment, de Volleystar van het Jaar wordt in de bloemetjes gezet, de vertrekkende spelers worden uitgewuifd en onze autoleverancier Garage Paul & Tom Descamps gooit, trapt en slaat gratis ballen richting de tribunes. Last but not least: na de match volgt een feestje in de bar boven met 2 gratis vaten.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.