Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Jeugdvolley Menen met twee teams op het 40ste MJT (NL)

Menen goes MJT
28 mei 2017

De Meense jeugdteams van Prefaxis Menen waren voor de tiende maal te gast op het internationaal jeugdtoernooi van Doezum (Groningen) ter gelegenheid van de 40ste jubileumeditie van dit enige meerdaagse jeugdtoernooi van Europa.

De jongens A (U19 zeg maar) deden het voortreffelijk met een foutloos parcours in de poulefase met een knappe eerste plaats als gevolg. In de halve finale moesten ze echter de duimen leggen voor de vrienden van Taurus uit Houten die in de finale zelf het onderspit moesten delven tegen het Deense dynamiet uit Vestsjaelland. Menen werd uiteindelijk vierde na verlies in de kleine finale tegen Alterno uit Apeldoorn.

Onze jongste deelneemers jongens B (U17) hadden meer moeite met hun tegenstanders uit Nederland en Denemarken en moesten genoegen nemen met een 5de plek na de poulefase. Nadien werd nog tweemaal strak gewonnen met 2-0 tegen De Meeuwen uit Zuidhoorn en nog een 2-0 tegen de Denen uit Grondal met ene uiteindelijke 5de plek als knap resultaat in dit sterk bezet toernooi.

Jeugdvolley Menen sluit hiermee een mooi seizoen af met een perfecte vierdaagse in het Hoge Noorden.

Bedankt aan het jeugdbestuur, begeleiders en enkele gulle sponsers om dit initiatief te steunen. Forza VCM!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.