Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Kan Menen iets rapen op Schrikvelde?

Windoor Prefaxis Menen
22 april 2017

Schrikvelde? Jawel, u leest het goed. Sinds Schiervelde in een wedstrijdverslag van een Europese wedstrijd al dan niet bewust vervangen werd door Schrikvelde, heeft nu ook Knack Roeselare een equivalent van de Hel van Mjiende. In ieder geval kwam de thuisploeg dit seizoen al een paar keer met de schrik vrij tegen Menen. In de reguliere competitie in de tiebreak en een paar weken geleden nog op bezoek in Vauban. Akkoord, Knack kampte toen met heel wat blessures, maar de Volleystars lieten daar echt wel iets liggen (herinner u de 24-21 voorsprong in de verloren vierde set). 

Ondertussen kan Emile Rousseaux weer een beroep doen op zijn volledige kern, maar toch gelooft Menen in een stunt. De zeges tegen Antwerpen en Aalst hebben het team een flinke vertrouwensboost gegeven en eindelijk eens met een overwinning terugkeren uit Roeselare zou een mooie afsluiter zijn van de competitie. Het zou meteen ook de vierde plaats veiligstellen (tenzij Antwerpen thuis wint van Maaseik).

Afspraak om 20u30 in Schrikvelde dus. Benieuwd of Pieter Coolman deze keer wel zijn manieren houdt. Als ex-speler van Prefaxis zou hij ondertussen beseft moeten hebben dat het er de vorige keer wat over was. Ter verdediging: zelfs de grootste ambetanteriken op het veld kunnen ernaast de aangenaamste persoonlijkheden zijn. 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.