Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Knappe zeges van U11B en beide U13's !

u17
19 september 2018

U17A
KNACK ROESELARE A - PAR-KY MENEN A
3 - 0 (27/25, 25/16, 25/22)

Niettegenstaande de droge 3/0-cijfers werd het toch een mooie en evenwichtige partij volley waarin onze jongens toonden wat ze waard zijn. De bezoekers waren wat onder de indruk van het aanvallend geweld van de Knackies in de opwarming maar na enkele minuten in de eerste set was een eerste succesvo Meens blok al een feit en kon Par-Ky de thuisploeg bijbenen. Menen kreeg zelfs de kans om de set te pakken maar twee fouten in receptie deden de set alsnog kantelen in het thuisvoordeel. De nieuwe opstelling in set twee was dan weer niet zo geslaagd bij Menen waardoor we al snel op achterstand kwamen, door de vele fouten in opslag en receptie konden we deze keer geen vuist maken. De derde beurt was dan weer zeer spannend met opnieuw een nieuwe opstelling, naar het einde toe kregen we onze aanvallers niet meer aan het kanon met een nipt verlies als gevolg. Een bijkomende vierde set konden we dan spelen met libero Robin waardoor onze receptie en verdediging heelwat beter voor de dag kwam. We raken stillaan onze vaste plaatsen gewoon en met Robin definitief in het wit zullen de resultaten wel komen! 

 

U17B
PAR-KY MENEN B - OLVA BRUGGE
0 - 3 (13/25, 24/26, 24/26)  

De vuurdoop voor heelwat spelers in onze Hel en ook het debuut van coach Xavi zorgden voor wat zenuwachtigheid bij de thuisploeg met heelwat fouten als gevolg. Het ervaren Olva liet die kans niet liggen en pakte eerder makkelijk de eerste set. Vanaf de tweede beurt raakten onze jongens op dreef en waren ze de gelijke van onze vrienden uit Brugge, de ervaring ontbrak echter om naar het seteinde toe de 'cool' te bewaren en het karwei af te maken met de harde 0/3 verliescijfers op het bord. Niettemin was coach Xavi tevreden over het geleverde spel vanaf set 2!

 

U15
PAR-KY MENEN - VT MARKE-WEBIS WEVELGEM
0 - 3 (15/25, 16/25, 18/25)

Leuk burenduel met Webis als terechte winnaar, de bezoekers staan technisch en mentaal al een stapje verder en toonden drie sets lang hun overmacht. Bij Menen hadden we heelwat spelers die voor het eerst 6 tegen 6 speelden en die ervaring speelde ons wat parten in de opbouw. Par-Ky deed het wat het kon en toonde bij momenten mooie volley wat bewees dat onze spelers een goede vooruitgang hebben gemaakt sedert de start van de trainingen. Deze macth tegen een topteam was dan ook geen echte waardemeter voor ons team, misschies in onze volgende tegenstander uit Kuurne dat wel :)

 

U13A
KNACK ROESELARE - PAR-KY MENEN A
0 - 3 (16/25, 20/25, 19/25)

Heel knappe prestatie van onze jongens die na de nederlaag van vorige weekend tegen Torhout nu de rekening aan Knack gaven. Menen speelde op heel hoog niveau waardoor Knack geen kans had om in de match te komen. Uitkijken of de miniemen hun goede peil verder kunnen houden zaterdag als Torhout al terug komt voor de volgende match....

 

U13B
ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT - PAR-KY MENEN B (+)
0 - 3 (11/25, 12/25, 17/25)

Mooie zege van onze regionaaltjes die in het verre Tielt de volle buit gingen halen. Vooral onze opslag teisterde de thuisreceptie waardoor we al snel op voorsprong kwamen, Menen bleef geconcentreerd en gaf Tielt geen kans meer op setwinst! Op naar de derby tegen Kortrijk!

 

U11A
REMBERT TORHOUT HEREN - PAR-KY MENEN A
3 - 0 (25/9, 25/8, 25/8)

Rembert was een maatje te groot voor onze preminiemen, we zullen hard bljiven trainen om in de terugronde wat meer tegenstand te kunnen bieden. Volgend weekend is er alvast geen match en knallen we op 29/9 onze volgende partij in Zwevezele!

 

U11B
ELCKERLYC ZWEVEZELE (+) * - PAR-KY MENEN B
0 - 3 (11/25, 25/27, 19/25)

Wedstrijd met vele gezichten waarin Menen in set twee alles uit de kast moest halen om na een spannend slot de set te winnen. In de andere sets was Menen de betere en toonde het dat het in verdedigen knappe dingen mogelijk waren. Zaterdag kan een tweede overwinning de onze zijn als we winnen thuis tegen Kortrijk!

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.