Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Knoopt Par-ky weer aan met de overwinning?

Par-ky Menen Leuven
16 december 2017

Vanavond komt Haasrode-Leuven op bezoek in Vauban. Een blik op het klassement leert dat de huidige nummer 5 een haalbare kaart moet zijn voor Par-ky Menen, dat na de nederlaag in Maaseik naar plaats 3 is teruggevallen. De eerste plaats ligt echter nog binnen het bereik. Willen de Volleytstars voeling houden met de absolute top, dan houdt het vanavond best wel de 3 punten thuis.

Leuven is echter net de enige ploeg die de herfstkampioen in de heenronde kon verslaan. In de kwartfinale van de beker trok Menen wel twee keer aan het langste eind. Verzorgd en geconcentreerd spelen wordt dus de boodschap. Vooral hoekaanvaller Simon Peeters is geen pannenkoek, zowel aanvallend als aan de opslaglijn.

Aangevuld met de West-Vlaamse libero Verstraete, de ervaren setter Verelst, middenmannen Pardon en Huysegoms, opposite Tormans (of Hofmans) en receptie-hoek Vanneste kan coach Eyckmans een stabiel team aan de opslag brengen. Menen rekent traditiegetrouw op de tovenarij van Folguera, de aanvalskracht van Winkelmuller, de stabiliteit van Ver Eecke, de blokkwaliteiten van Sinnesael, de efficiëntie van Fasteland, het enthousiasme van Vandecaveye en Vercruysse en de ontbolstering van libero Rikberg.

Na deze competitiewedstrijd volgt op woensdag 201/12 nog 1 wedstrijd voor de 'winterstop', een Europese dan nog wel. Voor abonnementhouders is deze wedstrijd sowieso inbegrepen (en bovendien mogen ze gratis iemand meebrengen). Daarnaast worden onder de aanwezigen van vanavond extra tickets uitgedeeld voor de wedstrijd van woensdag. Kwestie van de Zwitsers van Schönenwerd een warm onthaal te kunnen geven.

Inschrijven voor de Zwitserse avond kan ook nog altijd. Meer info: http://www.volleymenen.be/zwitserse-avond-op-20-december

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.