Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Laatste vakantiedagen voor Par-ky Menen

Par-ky Menen
23 augustus 2018

Volgende maandag zet Par-ky Menen de voorbereiding voor het nieuwe seizoen in. Met nog 7 weken te gaan tot de eerste competitiewedstrijd wordt het de komende weken dus 'werkendag' voor de troepen van Ratko Peris.

De oefenkalender maken we volgende week bekend, maar op deze pagina vind je alvast een overzicht van de spelers die in 2018-2019 het vuur aan de schenen van het trio Maaseik-Roeselare-Aalst moeten leggen.

Nieuwkomers zijn Yentl Bille, Wannes De Beul, Edvinas Vaskelis, Eldin Demirovic, Jente De Vries en Lowie Stuer. Deze laatste is momenteel aan het werk met de Red Dragons en sluit pas later aan.

Traditiegetrouw namen we in het tussenseizoen ook afscheid van een aantal spelers. Hoofdaanvaller Julien Winkelmuller maakt volgend jaar het mooie weer bij Chaumont, Jop Vercruysse kiest voor een avontuur in de Franse derde klasse en libero Silva keerde terug naar Portugal. Janusz Górski en Rune Fasteland zullen we dan weer bij respectievelijk Aalst en Roeselare tegen het lijf lopen.

De kalender vind je hier.

Ook de abonnementenverkoop gaat zeer binnenkort van start. Afhalen kan op dinsdag 11 of 18 september in de cafetaria van De Steiger.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.