Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Martijn Colson kiest voor Par-ky Menen

Martijn Colson
28 mei 2019

Het was even windstil op transfervlak, maar vandaag kunnen we opnieuw uitpakken met een spraakmakende transfer. Middenman Martijn Colson maakt immers de overstap van Lindemans Aalst naar Par-ky Menen.

Met Jelle Sinnesael en Wannes De Beul was het middencompartiment van Par-ky Menen al stevig te noemen, en met Martijn Colson komt daar nu nog een flinke portie blokkerend en aanvallend vermogen bij. Dat ondervonden we het voorbije seizoen meer dan eens tijdens de vele confrontaties met Lindemans Aalst. De club is dan ook zeer blij dat de nog altijd maar 25-jarige Limburger volgend seizoen de kleuren van Menen zal verdedigen.

Martijn is ondanks zijn 25 jaar al lang een vaste waarde op het hoogste niveau in België. Zo speelde hij eerder bij Antwerpen, Asse-Lennik, Maaseik en de voorbije 2 seizoenen bij Aalst. Met zijn 2 meter en 3 centimeter zorgt hij ook voor meer gestalte aan het net. Bij Menen vindt hij zijn voormalige ploegmaat Frank Depestele terug, zij het als trainer.

Welkom Martijn!

Wie de nieuwste aanwinst aan het werk wil zien, moet dit weekend naar de Grote Markt van Kortrijk waar Martijn samen met Dennis Deroey deelneemt aan de BK-manche beachvolley in Kortrijk. Ook Anshel Ver Eecke, Kobe Brems en Gilles Vandecaveye (winnaar van de laatste twee manches) zijn er van de partij.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.