Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Morgen (!) laatste wedstrijd tegen Maaseik

Jelle Sinnesael
18 april 2019

Morgen heten we je voor de laatste keer dit seizoen welkom in Vauban! Ongeacht de uitslag volgt na de wedstrijd een laatste feestje voor we een lange onderbreking ingaan. Op dinsdag 30 april is er net als vorig jaar wel nog Casa Volley Menen.

Voor Par-ky Menen staat er morgen niet zo heel veel meer op het spel (de vierde plaats ligt vast), maar voor Greenyard Maaseik wel. Mits winst en puntenverlies van Knack (tegen Aalst) kunnen de Limburgers het thuisvoordeel voor de titelfinales nog afdwingen. Daar heeft Menen uiteraard geen boodschap aan. Maaseik is de enige ploeg waartegen Par-ky dit seizoen niet kon winnen. Dat moet dan maar in de laatste wedstrijd van het jaar gebeuren.

Dat Maaseik nog voluit moet gaan, juichen we uiteraard toe. Zo komt de tegenstander normaal gezien met de sterkste ploeg tussen de lijnen, mét medical joker Jan Zimmermann. Het kan het niveau alleen maar ten goede komen.

Ondertussen is de sportieve cel volop in de weer. Met Frank Depestele werd een naam als een klok aangesteld als nieuwe coach. We hopen met z’n allen dat de beste Belgische spelverdeler ooit even goed wordt naast het terrein als erop. Hij zal zijn ervaring in ieder geval
kunnen delen met de nieuwe spelverdeler Quentin Schouteten. De jonge Fransman komt van net over de grens en moet Xavi en Lars doen vergeten. Beide passeurs zoeken andere oorden op.

Laten we ze morgen - samen met de andere vertrekkers en het afscheidnemende bestuur - een onvergetelijk afscheid bezorgen.

Alle abonnees en sponsors met abonnement mogen overigens gratis een genodigde meebrengen. Graag doorgeven via tickets@volleymenen.be

Tot morgen!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.