Klaar om er een lap op te geven!

image00005.jpeg

13 september 2024

Zes weken getraind, zeven oefenmatchen en twaalf fitte spelers die staan te popelen om eraan te beginnen. Tel daar de ploegvoorstelling en sponsoravond van gisterenavond, de kersverse truitjes, de geüpdatete website en de blinkende MINI's van de spelers bij en je weet het ... Decospan Volley Team Menen is klaar om er een lap op te geven.

Oefenwedstrijden zijn er - de naam zegt het zelf - om zaken uit te proberen, warm te draaien, automatismen te kweken. Te oefenen, quoi. Resultaten zijn in die aanloop naar de competitiestart dan ook bijzaak. Veel belangrijker is het gevoel. En dat zit goed. In tegenstelling tot vorig seizoen verschijnen we ook zonder blessures aan de start. En met kwaliteit. De 'Franse injectie' is veelbelovend, met Akseli Lankinen kunnen we weer rekenen op de setter uit ons beste seizoen ooit en met Anshel Ver Eecke staat één brok ervaring op de libero.

Op de eerste competitiewedstrijd (in Leuven) is het nog wachten tot volgende zondag, maar de eerste 'waardemeter met inzet' wordt de Supercup van nu zondag. In zaal Schotte in Aalst nemen we het om 15 uur op tegen - wie anders - Knack Roeselare. De trofeeënkast van de kampioen én bekerwinnaar puilt zo stilaan uit, maar zomaar een eerste prijs cadeau doen aan de buren staat nu ook niet meteen in het Roeselaarse woordenboek. Extra pigment: met Basil Dermaux - naar verluidt al in hele goede doen - en Seppe Van Hoyweghen verhuisden twee van onze spelers deze zomer naar de landskampioen.

Een groene stormloop zoals voor de bekerfinale wordt het zondag niet, maar je weet nooit dat we de eerste trofee uit onze geschiedenis pakken. Bestel dus maar snel tickets via de knop onderaan dit nieuwsbericht.

Nog dit ... voor al wie zich afvraagt hoe het gesteld is met de sporthal. Die zal speelklaar zijn op 5 oktober, zo klonk het gisteren op het event bij onze wagenpartner Monserez. Heel veel meer dan de tegenstander uit Roeselare zullen onze spelers dan nog niet geweest zijn in hun nieuwe thuishaven, aan de supporters dus om het thuisvoordeel uit te buiten. Samen geven we er een lap op!

Heb je nog geen abonnement voor het seizoen 2024-2025? Reserveer dat dan snel. We zijn de zitjes aan het toewijzen.


Tickets Supercup Abonnement 2024-2025

Vragen?
Sponsor worden?