Naar Oekraïne of de Faeröer in de Challenge Cup

loting 1721132830

16 juli 2024

Geen droomloting om aan ons Europese avontuur te beginnen dit seizoen. Met een potentiële eerste tegenstander uit Oekraïne of uit de Faeröer wacht ons half november in ieder geval een verre verplaatsing.

Het had Tourcoing of Groningen kunnen worden, maar de eerste Europese horde wordt VC Reshetylivka uit Oekraïne of Mjølnir KLAKSVÌK uit de Faeröer. Zij strijden half oktober voor een plek in de volgende ronde.

Wij spelen de 1/16 finale eerst op verplaatsing op 12, 13 of 14 november. Op 19, 20 of 21 november proberen we ons te kwalificeren in Vauban.

Ook voor de andere Belgische teams werd geloot:

  • Knack Roeselare treft in groep C van de Champions League Allianz Milano (de ploeg van Ferre Reggers die ons vorig jaar uitschakelde in de CEV Cup), het Poolse Aluron CMC Warta Zawiercie en een qualifier.
  • Greenyard Maaseik trekt in groep A van de Champions League naar drie Europese hoofdsteden: Berlijn, Warschau en Ljubljana
  • Lindemans Aalst en Volley Haasrode-Leuven starten respectievelijk in de 1/16 en 1/32 finale van de CEV Cup. Hun tegenstanders liggen nog niet vast.

Vragen?
Sponsor worden?