Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Ook Par-Ky tegen Knack bij onze jeugdteams

u13p
25 maart 2018

U17 Provinciaal  PAR-KY MENEN - KNACK ROESELARE
0 - 3 (20/25, 17/25, 13/25)

Net als vorige weekend geen punten voor Menen in het burenduel met Knack. De thuisjongens kwamen aanvalskracht te kort en konden in receptie geen contstante vinden om voor setwinst de kunnen gaan. Hopelijk kunnen de batterijen wat worden opgeladen voor de bekerfinale van paaszaterdag tegen datzelfde Roeselare.

 

U15 Provinciaal  PAR-KY MENEN A - OLVA BRUGGE
3 - 2 (25/20, 12/25, 25/21, 20/25, 15/7)

Het was even puzzelen voor onze coach om de afwezigheid van Robin, Simon en Matthis op te vangen, gelukkig was er het heroptreden van Stan na een lange revalidatie en kon Wiebe weggekaapt worden bij de U13. Olva begon alvast beter dan vorige week waardoor de partij mooi in balans bleef. Menen bleek naar het einde toe wat meer de cool te bewaren en pakte verdiend de openingsset. In set twee werden we zowaar weggeserveerd door een ontketende bezoekende ploeg, Menen kreeg geen vat op de verraderlijke blauwwitte opslagen en moest beschaamd de set met 12/25 aan Brugge laten. Ook in set drie stoomde de Olvatrein verder en leken ze bij 17/21 op weg  naar een 1/2 voorsprong. Toen kwam miniem Wiebe aan de opslag en kregen de bezoekers hem daar niet meer weg want onze jongste bleef winnend serveren tot en met de setbal 25/21, van een sterk staaltje gesproken. Olva gaf zich echter niet gewonnen en kon set vier met listige aanvallen binnen halen. De belle was bijna meteen groen gekleurd met een groot overwicht voor de thuisploeg die vooral tacktisch het spelletje naar zich toe kon trekken. Paar weekjes rust nu voor onze jongens om dan in april  ons nog eens te meten met Ooivo en Knack B (of A of C :) )

 

U13 Provinciaal  PAR-KY MENEN - KNACK ROESELARE
3 - 0 (25/19, 25/21, 25/20) 

Twee zeges op één week tijd tegen Knack voor onze miniemen die het zonder hardklopper Wiebe moesten doen die de U15 moest gaan depaneren. Menen speelde niet zo goed of vorig weekend maar het kon rekenen op goede opslagreeksen van Niels en Nathan om Roeselare achter zich te houden. De thuisjongens blijven zo mooi op kop in hun playoffreeks en hopen deze nacompetitie zonder nederlaag af te sluiten. Echt een mooie vooruitgang van al onze spelers die sedert september al mooie stappen vooruit hebben gemaakt!

 

U13 Regionaal  VT MARKE-WEBIS WEVELGEM - Par-Ky MENEN (+)

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.