Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Opnieuw leerrijk weekend voor onze jeugdploegen

jupla
15 maart 2018

U17 PAR-KY MENEN - ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT
3 - 0 (26/24, 25/15, 25/14)

Makkelijke zege voor Menen dat enkel in de openingsset moeite had om de bezoekers van zich af te houden, na die setwinst zette Par-Ky twee hasst foutloze sets neer met vooral een hoofdrol voor Joachim die heer en meester was aan het net. Volgende afspraak in Roeselare tegen het tweede geklasseerde Knack.

 

U15A KNACK ROESELARE B - PAR-KY MENEN A
3 - 1 (25/13, 12/25, 25/8, 25/22)

Vreemde partij volley met telkens opnieuw een veranderend spelbeeld. Set 1 en 3 weren volledig blauwwit gekleurd met een overmacht aan opslag en aanval van Roeselaarse kant waar enkele toppers uit hun A-ploeg hun opwachting maakten. In set twee was het dan weer Par-Kytime met een ontketende bezoekende ploeg waar nu wel alles lukte en Knack niet kon opbouwen. Enkel in de vierde set ging het gelijkgaand op en moest Menen slechts in moneytime de duimen leggen tegen een volwassen Knack. Zaterdag reizen de kadetten richting Assebroek voor hun duel tegen Olva dat knap Ooigem kon verslaan.

 

U15B KNACK ROESELARE C (+) - PAR-KY MENEN B
3 - 0 (25/11, 25/14, 25/16)

Vijf Knack-spelers bij de opwarming, geen scheidsrechter bij de toss... het is ooit anders geweest in Schiervelde!  Knack dat met twee plusspelers speelde had geen probleem met de moedige bezoekers (met 4 miniemen) en klaarde de klus in een uur tijd. Menen bezweek bij zoveel gestalte en opslagdruk en moest zich beperken tot verdedigen en af en toe eens tegenprikken. Par-Ky deed het niet onaardig maar kon deze keer geen aanspraak maken op setwinst. Hopelijk zal de match tegen ingelmunster meer kans geven op set- en of matchwinst!

 

U13R EVOCO COMINES (+) - Par-Ky MENEN (+)
3 - 0 (25/18, 25/22, 25/10)

Enkel in de derde set was de spanning snel weg in deze partij bij onze buren van Komen. Ook de inbreng van enkele gelegenheidsspelers bij Menen bleek geen garantie voor setwinst.

 

U11 PAR-KY MENEN - VT WERVIK GELUWE *
3 - 0 (25/14, 25/12, 25/21)

Slecht nieuws bij de buren van Werkin waar de jeugdteams er na dit jaar mee ophouden, hopelijk blijven de jongens toch spelen en kunnen ze terecht bij Menen! De wedstrijd was leuk maar enkel in de derde set echt in balans, Par-Ky was in de openingsset heer en meester en liet zich op weinig fouten betrappen. Het blijft de goede kant opgaan voor onze preminiemen die zich in deze playoff-reeks goed manifesteren en mooi volleyball spelen. Zaterdag komt zwevezele op bezoek, we zijn benieuwd :)

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.