Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky Menen haalt herfsttitel binnen

Winst Leuven BvB
25 november 2017

Par-ky Menen - Lindemans Aalst: 3-2

Setstanden: 25-23, 17-25, 25-23, 20-25, 17-15

Vooraf:

In de Euromillions volleyleague staat vanavond de topper om de eerste plek op het programma. Voor het eerst sinds lang zijn het echter niet Roeselare en Maaseik die strijden om de koppositie, wel Menen en Aalst.

Leider Par-ky Menen ontvangt om 20.30 de nummer twee, lindemans Aalst. Menen zit in een goeie flow. De ploeg van Ratko Peris tekent slechts een verlies (Leuven, 3-1) en een vijfsetter (Gent, 3-2 winst) op. Dat Menen in uitstekende vorm verkeerd, kunnen ook Maaseik en Roeselare beamen. Op de tweede speeldag verloor Maaseik, dat weliswaar de ploeg van nul moest opbouwen dit seizoen, met 3-0 in de Hel van Mjiende en ook (een gehavend) Roeselare kon de drie punten niet meenemen naar Schiervelde. 3-1 was het resultaat op Wapenstilstand.

Ook in de beker doet Menen het goed. Afgelopen woensdag slaagde de grensploeg erin zich te plaatsen voor de halve finale door twee keer met 3-1 te winnen tegen Leuven. Het is uitkijken naar 29 november. Dan ontvangt Menen Roeselare voor de heenmatch in de halve finales.

Uitdager vanavond is Lindemans Aalst. Aalst zakt af naar het westen van het land met een plan. De ploeg van Johan Devoghel kent een mindere periode. In de beker werden ze in de eerste ronde al uitgeschakeld door Zoersel. Aalst kon evenwel geen punten pakken tegen Noliko Maaseik (1-3) vorige week en ook tegen Roeselare moest de nummer twee van de competitie het hoofd buigen (3-0). Aalst zakt dus met een doel af naar Menen. Als de troepen van Frank Depestele drie punten rapen vanavond, komen ze aan de leiding.

De match vanavond belooft er dus een op het scherpst van de snee te worden. Beide ploegen komen met een doel aan de opslag. Inzet is de koppositie van de Euromillions Volley League. Volg de match hier vanaf 20.30 live met tekstupdates. 

 
Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.