Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky Menen maakt zich op voor slotfeest

Par-ky Menen Vauban
14 april 2018

Vanavond zet Par-ky Menen een punt achter de jaargang 2017-2018. En wel met de onvervalste derby tegen Knack Roeselare. De buren hebben de kwalificatie voor de finale op zak, voor Menen staat de derde plaats nog op het spel. Mits winst (en verlies van Aalst tegen Maaseik) zou dat een terechte bekroning zijn voor een prachtig seizoen, gekleurd door de herfsttitel na de heenronde.

Na vanavond is het weer bijna een half jaar wachten op de volgende wedstrijd met inzet, dus aan iedereen die het West-Vlaamse volleybal genegen is, zak nog een laatste keer af naar de Vauban-sporthal.

Na de wedstrijd nodigen we je met z'n allen uit boven in de VIP-bar voor een finaal feestje. Voor de gelegenheid staan twee gratis vaten en een DJ-set door de spelers klaar. Hét moment dus om je voorraad drankbons op te souperen. Tegelijk nemen we afscheid van de vertrekkende spelers en wensen we de blijvers een goede vakantie toe.

Nog dit: de camera's van Telenet Play Sports komen de derby weer vastleggen. Dat betekent dat een deel van de hoofdtribune ingenomen wordt door de stelling. Kom dus op tijd, zodat je zeker bent van je zitje. Wie op voorhand kaarten bestelde via tickets@volleymenen.be kan zich aanmelden aan de linkerkant van de balie. Daar ligt een lijst met de reservaties. Betalen kan gewoon ter plaatse.

Tot straks!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.