Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky Menen pakt de leiding!

Anshel Ver Eecke
19 november 2017

Axis Guibertin - Par-ky Menen: 0-3

Setstanden: 18-25, 17-25, 20-25

Het is zodanig lang geleden dat we het ons niet meer herinneren (iemand?), maar de laatste keer dat Par-ky Menen helemaal bovenaan het klassement prijkte, was wellicht in het vorige decennium.

OK, het seizoen is nog heel lang en bescheidenheid siert de mens, maar de koppositie is toch een mooie opsteker voor iedereen die op een of andere manier betrokken is bij Par-ky Menen. In de eerste plaats de spelers en de staf, maar ook het bestuur, de vele vrijwilligers en de vurige supporters.

Volgende zaterdag komt Lindemans Aalst op bezoek in Vauban. Dan kan Par-ky de eerste plaats al weer kwijt zijn, maar deze week even op rozen lopen mag gerust. Om dan volgende zaterdag in een vol huis de Volleystars naar een nieuwe zege - en een verlengd verblijf bovenaan de EuroMillions Volley League - te schreeuwen.

Voor wat het waard is, de leidersplaats van Par-ky Menen leverde zelfs een artikel op de gerenommeerde internationale volleysite WorldofVolley op.

O ja, er is 'Meens stoofvlees' voor deze topper. Inschrijven kan nog via http://www.volleymenen.be/meens-stoofvlees-op-25-november

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.