Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky Menen versus Caruur Volley Gent: deel 2

Basile Andriessen
10 november 2018

Voor de tweede keer in één week kijken Par-ky Menen en Caruur Volley Gent elkaar vanavond in de ogen.

Na de 0-3 zege in de heenwedstrijd van de beker lijkt Menen op voorhand al gewonnen spel te hebben. Toch zal het niet meteen zo'n vaart lopen. Zonder Konings en Ahyi moest Jan Vanhuffel (ex-Webis) een onuitgegeven team tussen de lijnen sturen. Weggespeeld werd de tegenstander zelfs dan niet, met vooral een vlot scorende Van Schie. Ook middenman Ogink is de laatste weken in goede doen.

Wij herinneren ons ook nog de zeer moeizame 3-2 zege tegen Gent van vorig jaar, met Jente De Vries toen in een absolute uitblinkersrol. Onbewust legde hij er misschien de basis voor zijn overstap naar Par-ky.

De Nederlandse hoofdaanvaller krijgt de laatste wedstrijden de voorkeur op Edvinas Vaskelis, maar wie weet roteert Ratko Peris wel met het oog op de terugwedstrijd van de beker komende dinsdag. Voor die andere ex-Gentenaar Basile Andriessen is het afwachten of zijn sterke wedstrijd van dinsdag opnieuw een basisplaats oplevert. Een zege brengt Par-ky Menen in ieder geval weer tussen de mensen, zijnde een play-offplaats. Na de zware openingskalender staat Menen immers voorlopig slechts 7° met 4 op 12.

Leuk extraatje: voor de Facebookers. Check vanavond in tijdens de wedstrijd en post een foto. De leukste foto wordt bekroond met een ontbijt in Kazematje, samen met kapitein Jelle Sinnesael!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.