Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky Menen wordt Decospan Volley Team Menen

Decospan Volley Team Menen
24 juli 2019

Zoek niet naar Par-ky Menen in de kalender van de EuroMillions Volley League. Was de doorstart van de club dan toch voorbarig? Zeker niet. Wel werd met onze naamsponsor overeengekomen om voortaan als Decospan Volley Team Menen aan te treden. 

De overgang van Par-ky naar Decospan betekent niet dat de naamsponsor plots uit een ander huis komt. Wel kiest Decospan er de komende jaren voor om de naambekendheid als bedrijf verder uit te bouwen in plaats van te focussen op de merknaam Par-ky.

Decospan is al vele jaren een meer dan trouwe partner van onze club, sinds 2017-2018 als naamsponsor (als opvolger van Prefaxis). Met twee locaties (waaronder het gloednieuwe Veneer House) is het familiebedrijf stevig verankerd in onze stad. Met Pieterjan Desmet heeft momenteel de derde generatie de leiding, terwijl Jan Desmet de voorbije maanden een van de grote bezielers van de doorstart was. 

Decospan is een specialist in de fineerverwerking en viert dit jaar zijn 40° verjaardag. In 2018 was het bedrijf een van de finalisten van de "Onderneming van het Jaar". Website: https://www.decospan.com/

Contract verlengd

Nog meer goed nieuws is dat Decospan het in 2020 aflopende contract inmiddels met 2 jaar heeft verlengd. Geheel in lijn met de langetermijnvisie na de doorstart, kan onze club dus zeker tot het seizoen 2021-2022 blijven rekenen op de steun van Decospan.

Kalender

Ondertussen is ook de kalender voor de EuroMillions Volley League beschikbaar. Decospan Volley Team Menen speelt zijn eerste wedstrijd op zondag 20 oktober in Waremme en debuteert thuis op 26 oktober tegen BDO Haasrode Leuven. De volledige kalender staat op https://volleymenen.be/euromillions-volley-league

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.