Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky nieuwe naamsponsor van Volley Club Menen

Par-ky Menen
4 mei 2017

Volley Club Menen is verheugd te kunnen aankondigen dat Par-ky Menen de komende drie seizoenen onze nieuwe roepnaam wordt. Dat hebben Pierre Vandeputte, voorzitter van VC Menen, en Pieterjan Desmet, zaakvoerder van Decospan, vandaag bekendgemaakt.

Voor de club wordt het een hernieuwde samenwerking met Decospan/Par-ky, nadat de Europese marktleider in verwerking van fineerhout al van 2002 tot 2006 en van 2007 tot 2009 als naamsponsor fungeerde. Samen werd een ambitieus driejarenplan uitgetekend waarin Par-ky Menen minstens even hoog zal blijven mikken en volop zal inzetten op het verhogen van de visibiliteit en het vergroten van de community rond de club.

Prefaxis Menen gaat de komende jaren dus als Par-ky Menen door het leven, maar de club houdt eraan Prefaxis te danken voor de voorbije 8 (!) jaar als hoofdsponsor.

Sportief directeur Ron Andelhof kondigde op de persconferentie ook 2 nieuwe transfers aan. Die komen allebei over uit de Spaanse competitie.

  • Julien Winkelmuller (22 jaar, 198 cm) wordt de nieuwe hoofdaanvaller van Par-ky Menen. De rechtshandige opposite is voormalig Frans jeugdinternational en wordt beschouwd als een groot talent. Hij moet in Menen zijn voorgangers Cox, Kvalen en Sarnecki doen vergeten. Het voorbije seizoen was hij actief bij Río Duero Volley dat de Spaanse competitie als zesde afsloot. De Meense regio is geen onbekende voor Julien, want in het verleden kwam hij uit voor Tourcoing.
  • Xavi Folguera (29 jaar, 182 cm) wordt dan weer de nieuwe spelverdeler. De ervaren setter heeft de Andorrese nationaliteit en werd vorig jaar met Teruel derde in de Spaanse competitie. In het verleden trad hij aan voor Almería, Ibiza, Numancia en twee seizoenen terug speelde hij ook tot Nieuwjaar bij Guibertin. Folguera wordt de opvolger van Sander Depovere. De West-Vlaming kreeg net als Sarnecki een voorstel van de club, maar verkoos andere opties open te houden.
Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.