Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky pakt volle buit in Zwitserland

Par-ky Menen
7 december 2017

In het verre Zwitserland heeft Par-ky geen steek laten vallen. De Volleystars waren zowel in set 1 als set 2 een maat te sterk voor de thuisploeg (2 keer 15-25). Set 3 verliep een stuk spannender, maar na een ultieme remonte kon Menen afronden met 24-26.

Julien Winkelmuller - gesteund door een tiental uit Mulhouse overgekomen fans - kroonde zich samen met Jelle Sinnesael (83% aanvallend) tot topscorer van de partij (beide 14 punten). Rune Fasteland en Gilles Vandecaveye volgden met respectievelijk 12 en 10 punten.

In principe zou de terugwedstrijd binnen 2 weken dus geen probleem mogen opleveren, maar elke wedstrijd moet gespeeld worden. Omdat Europese wedstrijden altijd iets specialer zijn, is er voor de wedstrijd een Zwitserse avond. Warm aanbevolen! Alle info vind je op http://www.volleymenen.be/zwitserse-avond-op-20-december.

Veel tijd om te genieten van de overwinning is er overigens niet. Vrijdag reist het team al terug naar België. Niet naar Menen, maar naar Maaseik, waar zaterdag al de 'topper' tegen Noliko Maaseik op het programma staat.

Speelden voor Par-ky Menen: Folguera, Sinnesael, Fasteland, Ver Eecke, Vandecaveye, Winkelmuller, Rikberg.
Invallers: Maddens, Andriessen, Vercruysse

Statistieken

Artikel uit de lokale krant

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.