Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Prima start voor de jeugdteams van Prefaxis Menen

Prefaxis Jeugd 17 18 sept
18 september 2016

U15   P  VT Wervik/Geluwe -  Prefaxis Menen   1-3

Knappe zege van de kadetten tegen de buren van Wervik. Na wat omrijden door wielerwedstrijden en andere rommelmarkten begon de opwarming wat rommelig en met vertraging. Dat stoorde de bezoekers echter niet om meteen hun opslagwapen boven te halen en de thuisdefensie te teisteren. Menen kon ook heel wat aanvallen op zetten waardoor de eerste setwinst snel een feit was (15-25). Ook met drie wissels bleven de grensjongens (Menen dus :) ) doorgaan en konden de bezoekers enkel aanklampen. Prefaxis bleef mooi opbouwen waardoor ook nu een makkelijke setzege werd behaald. In de derde beurt was het Wervik dat het opslagkanon bovenhaalde, Menen bezweek onder zoveel opslaggeweld en kon pas naar het seteinde toe dreigen, de remonte kwam iets te laat en de thuisjongens konder verdiend de set pakken. In set vier zetten de bezoekers echter opnieuw de puntjes op de i en konden ze de partij makkelijk in hin voordeel uitserveren.

Menen met Tiago, Gauthier, Mireau, Wout, Ewout, Viktor, Connor, Thomas en Simon

U13 P  Prefaxis Menen  -  Rembert Torhout   3-1

Verdiende overwinning van de provinciale miniemen die de competitie moesten starten tegen het sterke Torhout. Menen controleerde de eerste twee sets met mooi volley en heel wat aanvallen van Bert en Stan. Ook de opslagen deden de bezoekers pijn waardoor Menen mooi 2-0 voorkwam. In de derde set ging het licht uit bij de thuisjongens waardoor Rembert zich opnieuw in de match kon kloppen. De opslagen van Prefaxis lukten nu niet meer en ook de opbouw naar aanvallen stokte. In de vierde beurt viel alles weer in z'n plooi en werd het harde werk op training beloond met mooi volley tijdens de wedstrijd. 

U17 R  Prefaxis Menen  -  Roepovo Poperinge  3-0

Nadat ze al in de voorbereiding elkaar hadden ontmoet op het tornooi van Kortrijk stonden Menen en Poperinge tegenover elkaar voor hun openingsmatch. Menen controleerde de ganse wedstrijd en had vooral in blok-verdediging een beter resultaat. Poperinge kon enkel in de tweede set wat dreigen en 6 punten voorkomen doch een sterk serverende Baert bracht de thuisploeg terug in de match. Makkelijke drie punten voor Menen dat echter nog beter kan...

Menen met :  Stef, Maxim, Yannick, Rune, Arthur, Jelle, Joachim en Iebe 

U15 R  Prefaxis Menen  -  Marke-Webis   1-3

Ondanks de nederlaag toch een prima wedstrijd van onze regionaaltjes die hun meerdere moesten kennen in de buren uit Wevelgem. Het bleef in elke set echt spannend door de bezoekers hadden net dat beetsje meer ervaring om het af te maken. In de derde beurt was er dan de verdiende setwinst voor de jongens van coach Jessica!

U11 P  Prefaxis Menen - Volley Jong Kuurne   3-1

Ook hier een 3-1 zege met enkel in de tweede set een dipje voor de thuisploeg die het voor de rest voortreffelijk deed. De jongens werden dus beloond voor het harde werk op training en konden met mooi volleybal de verdiende zege thuishouden!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.