Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Quentin Schouteten wordt de nieuwe spelverdeler van Par-ky Menen

Quentin Schouteten (foto TLM Tourcoing)
17 april 2019

Met nog 1 wedstrijd te gaan (komende vrijdag tegen Maaseik) heeft Par-ky Menen zijn tweede inkomende transfer gerealiseerd (na Frank Depestele als nieuwe coach). Quentin Schouteten wordt volgend seizoen namelijk de nieuwe spelverdeler.  

Voor de eerste nieuwe speler kwam de sportieve staf net over de grens uit bij Tourcoing. Daar is Quentin al 5 jaar aan de slag, de voorbije 2 seizoenen als ploegmaat van oude bekende Julien Lemay en met Igor Juricic als trainer. Dit seizoen was hij de doublure van Matthias Valkiers.

De jonge Fransman kreeg echter geregeld speelkansen en samen met zijn positieve attitude en werklust hebben die de club én de nieuwe trainer overtuigd om Quentin een contract van 2 seizoenen aan te bieden. De in Tourcoing geboren en wonende passeur wil die kans met beide handen grijpen. Hij begint volgend seizoen zo aan zijn eerste internationale avontuur. Onder de vleugels van de beste Belgische spelverdeler ooit kan de getalenteerde setter ook volop verder groeien. 

De komst van Quentin betekent dat Xavi Folguera na 2 mooie jaren andere oorden opzoekt. Ook tweede spelverdeler Lars Maddens verlengt zijn verblijf niet. Hij verhuist naar de divisieploeg van Marke-Webis, waar hij als receptie-hoek zal uitgespeeld worden. Gemakkelijk was de keuze niet voor Lars (die 4 jaar bij Menen speelde), maar door niet elke dag meer te hoeven trainen, komt er ook meer tijd vrij voor zijn studies.

Personalia:

  • 02/04/1995 (24 jaar)
  • 190 cm
  • Rechtshandig
  • Huidige club: Tourcoing
  • Nationaliteit: Frans

Bienvenue Quentin!

(foto: TLM Tourcoing)

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.