Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Ratko Peris 2 jaar langer coach van Par-ky Menen

Ratko Peris
9 maart 2018

Par-ky Menen is trots en tevreden dat we vandaag de contractverlenging van Ratko Peris (41) kunnen aankondigen. De Kroatische hoofdcoach is aan zijn tweede seizoen in Meense loondienst bezig en bereikte een overeenkomst voor 2 bijkomende jaren.

De ambitieuze trainer heeft het duidelijk naar zijn zin in Menen en haalt het allerbeste uit de spelersgroep. De club wilde de trainer dan ook graag aan boord houden en zo kiezen voor stabiliteit.

Onder leiding van Ratko Peris sloot Par-ky Menen dit seizoen de reguliere competitie af op de derde plaats. Europees werd de kwartfinale van de Challenge Cup gehaald. Behoudens een collectieve offday kan Menen zich komende zaterdag ook plaatsen voor de play-offs.

Aan uitgaande zijde eindigt het Meense avontuur van Rune Fasteland al na één jaar. De middenman werd het hof gemaakt door Knack Roeselare, waar hij samen met Pieter Coolman en Arno Van De Velde het middencompartiment gaat uitmaken. We zien de jonge Noor de komende twee jaar dus nog terug in Vauban, weliswaar aan de andere zijde van het net.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.