Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Ratko Peris kiest voor Frans avontuur

Ratko Peris
7 maart 2019

Een dag nadat Par-ky Menen zich kon plaatsen voor de Final 4, valt er ook minder nieuws te rapen bij de club. Coach Ratko Peris verlaat Par-ky Menen namelijk na dit seizoen en gaat aan de slag in de Franse hoogste klasse.

Ratko Peris is aan zijn derde seizoen in Meense loondienst en had het hier duidelijk naar zijn zin. Dat bleek ook toen hij vorig jaar, ondanks andere aanbiedingen, zijn contract verlengde. Deze keer krijgt de Kroaat echter een kans die hij niet kon laten liggen.

Het is algemeen geweten dat Ratko de voorbije jaren het beste in elke speler naar boven bracht. Hij was ook niet te beroerd om de wisselspelers kansen te geven. Dat het nieuws nog voor de play-offs wordt bekendgemaakt, is de uitdrukkelijke wens van de coach. Het biedt Par-ky Menen ook de kans om de zoektocht naar een waardige vervanger te beginnen.

Ondertussen wordt achter de schermen verder gewerkt aan de toekomst van de club en werden ook al de eerste resultaten geboekt. Er lopen momenteel echter nog volop gesprekken. Van zodra er voldoende garanties zijn gevonden, kunnen we in de komende weken hopelijk met positief nieuws naar buiten komen.

Tot slot houdt de club eraan zijn coach te bedanken voor de voorbije drie jaar. Dat trainers en spelers in het tussenseizoen van club wisselen, is eigen aan de sport. De play-offs die op 16 maart starten, zijn echter een uitgelezen kans om Ratko een afscheid door de grote poort te gunnen.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.