Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Te voet naar de beker

Par-ky Menen Marke
31 oktober 2017

De bekerfinale van 2007 in Knokke, de Europese halve finales, de promotie naar de hoogste afdeling in 1999, de spelersplayback als seizoensafsluiter eind de jaren 90, de derby's tegen Knack waar je een halfuur op voorhand moest zijn om plaats te hebben, ... Er zijn zo van die mijlpalen in de ondertussen bijna 65-jarige geschiedenis van Par-ky Menen die in het geheugen van elke supporter gegrift staan. Dat er eind de jaren 90 een schare fervente supporters te voet richting Marke trok, hoort daar zeker ook bij. En dus haalt supportersclub Ziejollid dit concept nog eens uit de kast.

Komende zondag neemt Par-ky Menen het in de 1/8 finale van de beker immers op tegen de buren van Marke-Webis. Een duel waar zowel in Menen als in Wevelgem/Bissegem/Marke reikhalzend naar uitgekeken wordt. De derby moet een echte topontmoeting worden, met alles erop en eraan: een volle zaal, veel sfeer en dus ook een stevige wandeling richting Marke. Langs de Leie gaat het via een tussenstop in Lauwe richting Olympiadeplein in Marke. De aankomst is voorzien rond 16 uur. Niet-wandelende supporters zijn vanaf dan van harte welkom voor een gratis drankje.

Praktisch

  • Vertrek om 13u30 stipt aan de ingang van Sporthal Vauban
  • Ziejollid voorziet vervoer terug om 18u30 en 19u30 (beperkte plaatsen). Hiervoor dien je wel in te schrijven bij Veronique. Uur en naam sms'en naar 0484/15.75.07 volstaat. (Je kan natuurlijk ook 's ochtends je auto aan de sporthal gaan parkeren).
  • Trek je groenste plunje aan en vergeet je supporterssjaal niet

Ook wie niet wandelt, is uiteraard meer dan welkom voor de wedstrijd om 17 uur. Kom best goed op voorhand. Tickets kosten 10 euro aan de deur. 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.