Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U11 alleen leider na winst tegen Kuurne, ook U17 zet zegereeks verder en blijft op kop.

U13 voorbij Poperinge
6 november 2016

U11  PREFAXIS MENEN - VC JONG KUURNE B    3 - 0 (25/21, 25/14, 26/24)

Mooi zege van onze preminiemen die met mooie volleyacties de bezoekers uit Kuurne achter zich konden houden. Enkel in de derde set bleef de spanning tot het einde maar het waren de thuisjongens die het best de zenuwen de baas bleven en zo de match konden winnen. Proficiat jongens, doe zo voort !

 

U17  VC JONG KUURNE - PREFAXIS MENEN ( + )  0 - 3 (16/25, 16/25, 13/25)

Geen problemen voor de leiders uit Menen die enkel bij het begin van set twee even Kuurne moesten voorlaten met een 5-0 achterstand.  Prefaxis bleef echter geduldig opbouwen en kon snel de achterstand ombouwen tot een geruststellende voorsprong. In de derde beurt konden de bezoekers de servicedruk verhogen toen ze verplicht met een spronopslag moesten uitpakken. Zo ook David die zowaar met een ace de match kon beslissen. Prima match van Menen dat nu alleen leider wordt in de regionale reeks en deze match speelde met enkel eerstejaars! Forza VCM

 

 U15  VC JONG KUURNE - PREFAXIS MENEN   2 - 3 (25/20, 14/25, 25/16, 25/27, 15/17)

Twee uur durende partij gevechtsvolley met Menen als gevleide winnaar.  De schoonheidsprijs zullen we zeker niet krijgen voor de prestatie maar misschien wel deze van doorzetting, we hielden het hoofd koel in set vier en konden een grote achterstand toch nog ongedaan maken en 2-2 gelijk komen in sets. In de vijfde set kon het nog alle kanten uit doch de bezoekers bleven bij de les en konden in moneytime (en op een diefje) de volle buit mee nemen naar Menen. Prefaxis begon nochtans heel slordig aan de match waarbij geen enkele opdracht juist werd uitgevoerd, Kuurne had daardoor de overmacht en kon eerder makkelijk de opneningsset pakken. Toen de pionnen bij Menen wél juist stonden stond er geen maat op de bezoekers die met 14/25 de puntjes op de i zetten in set twee. Nonchalance haalde echter in set 3 opnieuw de bovenhand waardoor Kuurne dik verdiend 2/1 kon voorkomen. De rest van het verloop kon je al lezen, er is nog heel wat werk voor onze jongens als ze play-off 1 willen halen én als ze een bekerronde verder willen tegen datzelfde Kuurne. 

 

U13  ROEPOVO POPERINGE A * - PREFAXIS MENEN A   1 - 3 (18/25, 25/18, 10/25, 10/25)

Sterke partij van onze jongens die door deze uitzege op een mooie derde plaats prijken in de rangschikking. De tweede set niet meegerekend was Menen oppermachtig en zette het de ene mooie opbouw na de andere op. Poperinge probeerde moedig maar kon te weining verdedigende ballen recupereren om Prefaxis te bedreigen. Het wordt uitkijken naar volgende zaterdag wanneer leider Marke-Webis op bezoek komt in onze Hel, supporters op post !

 

U13 VOLLEYBALTEAM LENDELEDE B - PREFAXIS MENEN B   3 - 0 (25/10, 25/17, 25/17)

Onze regionaaltjes blijven leergeld betalen in deze toch wel sterke reeks. Vanaf set twee kregen we de Lendeleedse opslagen wel onder controle maar de opbouw stokte te veel om echt aanspraak te maken op setwinst. Volgende zaterdag mogen ze alvast hun borst nat maken met de komst van leider Knack, we rekenen op 100% inzet van de jongens (en ook van de vele fans uiteraard)

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.