Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U11 maakt brandhout van Knack en blijft leider

U11 raast door
6 december 2016

U11 PREFAXIS MENEN - KNACK ROESELARE
3 - 0 (25/13, 25/13, 25/8)

Onze preminiemen blijven het goed doen en dat werd nog eens bevestigd tegen Knack met een klinkende 3-0 overwinning. De jongens raken week na week meer op elkaar ingespeeld en tonen elke weekend weer hun vechtlust om elke set te willen winnen! Zaterdag 17.12 komen de buren uit Wevelgem op bezoek, benieuwd of de zegereeks dan  kan worden verdergezet :) ?

 

U13 VT WERVIK GELUWE * - PREFAXIS MENEN B
0 - 3 (10/25, 16/25, 12/25)

Ze hebben er weken op moeten wachten maar hun tweede zege is een feit, onze regionaaltjes haalden het eerder makkelijk bij de buren uit Wervik. Prefaxis bleef goed serveren waardoor de thuisploeg niet veel kon opbouwen, de bezoekers hadden dan op hun beurt weinig problemen met de opslagen waardoor ze heel veel aanvallen konden opzetten. Wie weet zijn onze jongens nu helemaal gelanceerd en kunnen ze dit weekend het Kuurne moeilijk maken.

 

U15 PREFAXIS MENEN - REMBERT TORHOUT HEREN B
0 - 3 (18/25, 22/25, 15/25)

Ondanks deze nederlaag kon Prefaxis zich alsnog plaatsen voor de B-reeks vanaf januari. Menen ging met de billen bloot tegen een technisch sterk RTH dat ook met een heel jong team aan de opslag kwam. Prefaxis kon zelfs in de tweede set een 7 punten voorsprong niet verdedigen waardoor ook die set naar de bezoekers ging. Ook na een klein uur spelen waren de thuisjongens nog niet echt wakker en was de match voorbij met deze keer een 15-25 dreun om de oren. De competitie ligt nu stil voor de U15 tot na nieuwjaar, tijd genoeg dus om hard te trainen om te knallen na de kerstdagen.

 

PREFAXIS MENEN ( + ) - VT MARKE-WEBIS WEVELGEM
3 - 2 (26/28, 25/20, 10/25, 25/14, 16/14)

Match met verschillende gezichten met Menen als verdiende winnaar. Nadat Webis alnsog de eerste kon winnen na 26-28 zette Prefaxis in set 2 de puntjes op de i en toonde eindelijk dat het de fiere leider in de reeks is. Het spelbeeld veranderde compleet in de derde beurt met nu een wervelend Webis op het veld, Menen kreeg de opslagen niet onder controle en kwam helemaal niet meer aan aanvallen toe met een beschamende 10-25 op het scorebord. Na de donderpreek van coach Anshel stond in set 4 opnieuw een leidersteam op het veld en dat hebben de bezoekers zeker gevoeld met een 25-14 oplawaai van jewelste. De belle bleek pas op het einde beslissend waarbij de thuisploeg aan het korste eind trok. Opnieuw winst (met wat minder glans deze keer) voor de scholieren die zondag vroeg uit de veren moeten richting Bredene, op naar een nieuwe zege!

 

VOLLEYTOUR PREFAXIS MENEN - DAVO WEVELGEM A
1 - 7

De youngsters van Prefaxis blijven vooruitgang boeken al toont de wedstrijduitslag dat nog niet altijd. Onze jongens blijven zich niettemin goed amuseren en zijn trouw op post om naast het trainen in de week ook hun wedstrijdje te spelen. Zaterdag aanstaande spelen we thuis om 10h00 tegen de vrienden uit Ledegem, wie weet kunnen we wat meer setjes winnen en misschien zelfs de match :)

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.