Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U11 wint derby tegen Webis

u11
18 december 2016

U11 Provinciaal  PREFAXIS MENEN - VT MARKE-WEBIS WEVELGEM
3 - 0 (25/12, 25/18, 26/24)

Leuke derby tegen onze buren uit Wevelgem met de thuisploeg als logische winnaar. Beide teams zijn er in vergelijking met het seizoensbegin sterk op vooruitgegaan doch Prefaxis lijkt wat meer kracht te hebben. Waren de eerste twee sets duidlijk voor de Menenaars dan was het spanning alom in set drie met suspens tot op het einde. Webis had het geluk niet aan haar zijde bij de matchbal waardoor de zege in Menen bleef.

 

U17 Regionaal  PREFAXIS MENEN ( + ) - VC LOPPEM
3 - 0 (25/6, 25/16, 25/7)

De thuisploeg had meer problemen om aan zes speler te geraken dan aan hun tegenstrever uit Loppem. Met vier zieke basisspelers was het even puzzelen en het was uiteindelijk Thomas van de U15 die redding bracht. Ook op het terrein stond hij meer dan zijn mannetje en kon in set drie met acht opslagen naéén uitpakken. Makkelijke zege dus voor de grensjongens tegen een enthousiast Loppem dat ondanks de tegenvallende resulaten er toch de sfeer in kon houden. Prefaxis blijft in het zog van leider VTD dat dit weekend achtervolger Webis klopte. 

 

U13  Provinciaal  KNACK ROESELARE A - PREFAXIS MENEN A
3 - 1 (25/14, 25/19, 20/25, 25/14)

Geen zege deze keer voor Prefaxis op bezoek bij het sterke Knack. Enkel in de derde set bleven onze jongens een hele tijd gefocust en konden ze verdiend hun set winnen. Meer zat er niet in tegen een technisch sterke tegenstrever.

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.