Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U13 winnen van Lendelede

u13
25 februari 2018

U13 Prov    PAR-KY MENEN - BLACK AND WHITE COMPANY LENDELEDE A
3 - 1 (25/8, 25/23, 22/25, 25/17)

Eerste match voor U13P in de playoffs met Lendelede als tegenstander. De eerste set begon alvast heel goed en de aanvallen van Wiebe vlogen rond de bezoekend oren met een monsterscore als gevolg. Vanaf set twee was de partij in evenwicht en konden de talrijke ouders genieten van het mooie volley van beide ploegen. Na de nipte Parkywinst in set twee was set drie voor de bezoekers. In set vier kon de thuisploeg de foutenlast wat beperken en een vijfpuntenkloof slaan met uiteindelijk set en matchwinst als gevolg. Dikke pluim dus voor onze miniemen die ook in hun nieuw spelsysteem geluldig bleven opbouwen !

 

U13 Reg   Par-Ky MENEN (+) - VC JONG KUURNE B
0 - 3 (10/25, 21/25, 16/25)

Zware verliescijfers voor een moedige thuisploeg die geen vat kreeg op de Kuurnse opslagen en aanvallen. Kuurne staat al een stapje verder en het is aan onze jongens om hard te blijven trainen, zo krijgen we ons niveau dichter bij dat van onze reeksgenoten.

 

U17 Prov  REMBERT TORHOUT HEREN - PAR-KY MENEN
3 - 0 (25/8, 25/9, 25/8)

Onze scholieren kregen volleyles in Torhout van een werkelijk foutloos spelende thuisploeg die duidelijk zo snel mogelijk de titel willen pakken na hun bekeruitschakeling. Menen zal vlug vertrouwen moeten tanken als ze tegenstand willen bieden aan Olva in hun halve finale van de beker aanstaande zondag in... dezelfde sporthal in Torhout ::) De algemene repetitie in de beloftenmatch van Par-Ky C was alvast een stap in de goede richting.

 

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.