Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U15 blijft winnen

parky jeugd
23 september 2017

U15 P Par-Ky MENEN - VT WERVIK GELUWE (+)   

3 - 0 (25/10, 25/17, 25/23)
 

De eerste thuismatch van Menen werd meteen een eerste thuiszege tegen een moedig strijdend Wervik. De thuisjongens begonnen in een versnelleing hoger en konden met gerichte opslagen de Wervikse defensie ontregelen. Par-Ky bleef mooi opbouwen en kon al snel een geruststellende voorsprong bijeen kloppen. Ook in beurt twee denderde de thuistrein door en kreeg de bezoekend ploeg geen vat op onze opslagen. Invallers Tiago, Warre en Simon bleven geconcentreerd spelen en zorgden er mee voor dat ook de tweede setwinst voor Par-Ky was.  In de derde set bleef Wervik lang mee in het zog van de thuisploeg maar toen Wout aan de opslag kwam kon hij een vijftal goede opslagen het verschil maken . Met een paar leuke aanvallen via Finn en Bert zette Par-Ky nadien het verschil nog eens in de verf en kon Menen de thuiszege veilig stellen. Volgende week trekken de Menenaars richting Moorslede op zoek naar een derde zege op rij.

 

U13 P VC JONG KUURNE A - Par-Ky MENEN 

0 - 3 (13/25, 18/25, 23/25)

In alle vroegte op zondag zakten we af naar Kuurne en daar konden de U13 P hun eerste overwinning en  de daaraan verbonden 3 punten meenemen. Het was een gelijkopgaande match waarbij het belang van legballen heel groot was. De eerste set kon onze ploeg winnen met 13/25 dankzij mooi samenspel en goede opslagreeksen. De tweede set ging al iets minder vlot vooruit. Deze werd gewonnen met 18/25, vooral door de inzet van alle onze spelers.  De derde set was het moeilijkst. De ploeg uit Kuurne had de open ruimtes bij ons op het veld gezien en begon deze te viseren. De derde set eindigde uiteidelijk met een lange spannende rally ... 23/25 ! De eerste overwinning, 0-3 was meteen een feit!

 

U13 R ROEPOVO POPERINGE A * - Par-Ky MENEN (+)  

3 - 0 (25/16, 25/21, 25/19)
Sterke tegenstand voor onze regionaaltjes in Poperinge waar we vooral in opslag de mindere waren. Roepovo speelde net iets beter in opslag en verdediging waardoor we geen kans kregen op setwinst. Op naar een eerste zege thuis tegen de c-ploeg van Poperinge.

 

 

U17 P Par-Ky MENEN - BLACK AND WHITE COMPANY LENDELEDE (+) (SGP)  

2 - 3 (25/27, 25/15, 14/25, 25/19, 5/15)

Jammer van het nipte setverlies in de eerste set want de eindstand had er waarschijnlijk ander uitgezien. Menen had slechts zes spelers ter beschikking en dat speelde een grote rol in de beslissende vijfde set, Par-Ky was uitgespeeld en vermoeid en kon helemaal geen vuist meer maken tegen de bezoekers uit Lendelede en Ingelmunster die met winst naar huis konden.

 

U11 P VC JONG KUURNE (+) - Par-Ky MENEN
0 - 3 (18/25, 5/25, 19/25)

Na het verlies vorige week tegen leider Torhout kon Menen zijn eerste zege pakken in Kuurne, de bezoekers waren technisch de betere ploeg en konden dat in set twee duidelijk tonen met een klinkende 5/25! Proficiat jongens en op nu naar het grote Knack :)

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.