Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U17 gunt Webis geen revanche en wint bij de buren met 0/3

u17
17 december 2017

U17 P VT MARKE-WEBIS WEVELGEM - Par-Ky MENEN   

0 - 3 (24/26 , 24/26 , 26/28)

Webis heeft geen revanche kunnen pakken na het nipte bekerverlies van enkele weken terug, het botste op een stug verdedigend Menen dat het nu zonder Jelle, Dauwe, Robin en Jonas moesten doen. De bezoekers deden het echter goed en konden zo de laatste match van dit jaar met een 0/3 score winnen. De setstanden tonen echter dat de partij mooi in evenwicht was en dat details naar het seteinde toe over winst hebben beslist. Opsteker dus voor onze jongens die zich tussen het studeren door zich konden vrijmaken om voor hun club te komen spelen. Onze U17 komt pas in het eerste weekend van januari weer op het terrein voor hun bekermatch in en tegen Poperinge op zaterdag 6 januari.   

 

U15 P VT MARKE-WEBIS WEVELGEM - Par-Ky MENEN

3 - 1  (23/25  25/19  25/21  25/13 )

Geen zevende zege voor de bezoekers die na lange tijd weer een sterk spelende tegenstander op hun bord kregen. Webis begon sterk aan de opslag en kon de opbouw bij Par-Ky weg serveren doch de Menenaars konden de vijfpuntenkloof punt na punt goed maken. Webis dat dit seizoen nog maar 1 set had verloren was even het noorden kwijt maar vond in de tweede beurt al snel hun opslagwapen terug, Menen kreeg geen vat op de floats en maakte zelf teveel nodeloze fouten. Webis was nu helemaal gelanceerd en kon ook set drie naar Markse hand zetten. De veer was helemaal gebroken bij de bezoekers die nu helemaal kopje onder gingen met slecht 13 tegenpunten. Verdiende winst voor leider webis dat nu bijna zeker is van play-off I, voor Menen is het nog hard werken voor plek 2 met als enige uitdager Roepovo Poperinge A! Menen gaat de kerstperiode in met een sterk oefentornooi in Brugge waarna het op 6 januari de kwartfinale van de beker speelt thuis tegen Tielt!

 

U13 P Par-Ky MENEN - KNACK ROESELARE
2 - 3 (25/17, 25/18, 20/25, 25/27, 12/15)

Spannende vijfsetter van onze miniemen die op weg leken naar een knappe 3/0 zege na makkelijke winst in set 1 en 2. Knack kon echter terugslaan in de derde beurt en ook in set vier werd beslist in Roeselaars voordeel na een spannende eindstrijd tot 25/27. Par-Ky leek wat van slag maar ook de vijfde set was evenwichtig met Knack als winnaar. Onze jongens kijken alvast uit naar hun volgende target en dat is de bekermatch in Zwevezele dat het deze keer zonder hun overjarigen zal moeten proberen. 

U13 R HYACINTEN HEUVELLAND  - Par-Ky MENEN 
1 - 3 (13/25, 12/25, 25/22, 14/25)

Heel mooie overwinning voor onze regionaaltjes in het verre Wijtschate waar ze in de openingsset geen probleem hadden met de thuisploeg. Ook in set drie ging het de goede kant op maar Heuvelland toonde karakter en kon op enthousiasme de set verdiend winnen. Par-Ky zette in beurt vier nogmaals de puntjes op de i en op het scorebord met een setje knap volley. Met 14/25 setwinst zette Menen de eindzege vast en kunnen onze jongens enkele weekends zonder hun matchke :)

 

U11 P Par-Ky MENEN - KNACK ROESELARE 
1 - 3 (18/25, 25/16, 19/25, 23/25)

Een wedstrijd die alle kanten uitging waardoor het voorspellen van de winnaar heel moeilijk werd. Jammer genoeg voor onze jongens ging set 4 in extremisch nog naar Knack waardoor er geen vijfde set kwam. We onthouden uiteraard het goede volleyabl en de knappe vooruitgang die onze jongens maken. Op naar de bekermatch begin januari in en tegen Marke-Webis !

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.