Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U17 naar finale na thriller!

beker
4 maart 2018

Beker U17 1/2 finale

Par-Ky MENEN - OLVA BRUGGE 

3 - 2   (25/13, 25/11, 19/25, 24/26, 15/13)

Na het overweldigend overwicht in set 1 en 2 waarin Par-Ky brandhout maakte van de tegenstander uit Brugge gebeurde wat niemand nog had gedacht, Olva bracht evenwicht in de partij en kon makkelijk de aansluitingsset winnen. In een spannende vierde beurt kon Menen 2 matchballen versieren maar die konden niet verzilverd worden waardoor Olva tot verbazing van de aanwezige Par-Kyfans een belle afdwongen. Menen begon te zenuwachtig aan die vijfde set en zag na de kampwissel Brugge met 5-10 uitlopen met de zege tot grijpen. Tot Menen hun gevreesde floats weer konden bovenhalen en Olva niet meer kon opbouwen. Par-Ky ging er zowaar over en kon bij 14-12 voor de derde maal voor de wedstrijd serveren. Brugge scoorde maar na hun volgende opslag enging hun tegenaaval buiten en kon het Meense feest beginnen. Finale dus voor de Meense scholieren die zo hun kapitein een leuk kado doen met een finalewedstrijd tegen zijn ex-ploeg Knack maar het moet gezegd dat dé rots in de branding onze libero Robin was die met heelwat knappe acties in verdedeging Par-Ky Olva tot wanhoop dreef.   

 

Beker U15 1/2 finale

VT MARKE-WEBIS WEVELGEM   -  Par-Ky MENEN 

3 - 1   (25/16, 17/25, 25/17, 25/15)

Ook in onze derde confrontatie met onze buren van Webis zijn we er niet in geslaagd de match te winnen, Webis speelde in opslag en aanval een beresterke partij waardoor we te weinig zelf aan opbouwen konden denken. Enkel in de tweede set gaven we Webis een koekje van eigen deeg en konden we voor het eerst dit seizoen twijfel zaaien in de Wevelgemse rangen. Menen serveerde sterk en ook het blok dee haar duit in het zakje met een knappe 17/25 setzege. Daarna was het weer de beurt aan het groene geweld van Emiel en c° die haast foutloos de wedstrijd uitspeelden. Par-Ky speelde goed mee maar kwam telkens dat tikkeltje te kort om Webis te doen wankelen. Verdiende zege dus voor MWB dat op paaszaterdag de wei in mag tegen de topper van Knack met ex-Parky Thomas in het team.

 

U15 Play-Off 6

INGELMUNSTER (+)  -  PAR-KY MENEN B 

0 - 3  (12/25, 14/25, 18/25)

Vreemde situatie in onze Hel waar we onze match op verplaatsing tegen Ingelmunster moesten spelen. Met de scouts en ksa-weekends was het even puzzelen voor de coach maar we konden toch een topteam op het herstelde parket brengen. Remy, Merijn en Warre kregen steun van 3 U13-spelers en Wout en Finn die klaar stonden om in te springen. Par-Ky speelde een sterke wedstrijd en had helemaal geen problemen met de bezoekers of was het nu de thuisploeg :) We spelen echt op een hoog niveau en lieten de grote beozkers nooit in de match komen. Dikke pluim dus voor het team voor de eerste zege in de play-offs!

 

 

U13 Reg

OOIVO OOIGEM  - Par-Ky MENEN

0 - 3  (8/25, 15/25, 23/25)

Ook hier een noodploeg bij Menen door het ksa-virus maar de vervangers deden het uitstekend en voeg daarbij het aanstekelijk coachen van gelegeheidscoach Stef en je komt tot een verpletterende eerste set met slechts 8 tegenpunten. Ook in set twee waren we oppermachtig en konden we vlot scoren met onze opslagen. Enkel in beurt drie was het spannend maar onze jongens konden het in money-time knap aflmaken. Proficiat jongens!

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.