Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U17 te sterk voor Packo!

u17
6 februari 2017

U17 PREFAXIS MENEN  - VC PACKO ZEDELGEM 
3 - 0 (25/11, 25/15, 25/12)

Onze provinciale scholieren blijven ook na het bezoek van Zedelgem mooi op een tweede plaats op een zucht van leider Diksmuide. Menen was een paar klassen te sterk en kon met Stef en Yannick (vervangers voor David en Rune) ook nog eens ervaring uit de seniorenreeks op  het veld brengen. Prefaxis verdedigde secuur waardoor de schaarse bezoekende aanvallen alsnog werden gecounterd en in thuisvoordeel werden omgezet. Rustige ochtend dus voor coach Anshel die dan ook naar hartelust kon wisselen en schuiven in de opstelling. Na een weekje rust mogen de jongens richting Ruiselede voor de volgende stap richting....

 

U15 PREFAXIS MENEN - VT MARKE-WEBIS WEVELGEM
1 - 3 (21/25, 26/24, 24/26, 15/25)

Heel wat vooruitgang in het spelniveau van de thuisjongens die in set drie enkele setballen onbenut lieten om 2/1 voor te komen. Webis bleef echter foutloos spelen in die eindfase en kon alsnog de derde set pakken. Die klap kwam de thuisploeg niet meer te boven en speelde eerder gelaten de wedstrijd uit. Jammer want onze kadetten toonden drie sets lang dat ze konden wedijveren met de sterke buren uit Webis. Prefaxis mag het zaterdag nog eens proberen tegen hun bekertegenstanders uit Tielt. Eerder dit jaar werden onze jongens weggeserveerd in Tielt, het wordt uitkijken of we wat meer weerwerk kunnen bieden !

 

U13 PREFAXIS MENEN A - REMBERT TORHOUT HEREN A
0 - 3 (17/25, 15/25, 19/25)

Ondanks de droge 0/3 cijfers werd het toch een match op hoog niveau met in moneytime bezoekers die het hoofd beter koel konden houden en het telkens foutloos konden houden. De thuisjongens mogen terugkijken op een prima wedstrijd, winnen tegen een topteam zal wel nog lukken dit jaar :)

 

U11  PREFAXIS MENEN - VC JONG KUURNE A
3 - 2 (25/11, 18/25, 25/3, 14/25, 15/8)

Wedstrijd met twee gezichten waarin de nummer 2 en 3 van de rangschikking elk op hun beurt een set voor hun rekening namen. Ook in de vijfde set bleef de logica gerespecteerd en won de thuisploeg overtuigend met 15/08! Na een weekendje rust kunnen onze jongens richting Knack Roeselare.

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.