Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U17A met knappe winst tegen Knack, U13B leider na zege tegen Kortrijk, U11B raast verder door

u13r
23 september 2018

U13 PAR-KY MENEN B (+) - VOLLEY TEAM KORTRIJK A (VTK)
3 - 0 (25/16, 25/16, 25/6)

Nieuwe zege voor de jongens van coach Fien die met mooi volleybal voorlopig geen tegenstand kregen in de competitie, ze bewijzen daarmee dat ze grote stappen hebben gezet in hun individuele ontwikkeling maar ook dat ze als team aan het groeien zijn! Volgend zaterdag mogen ze richting Heuvelland voor een nieuwe test!

 

U13 PAR-KY MENEN A - REMBERT TORHOUT HEREN A
0 - 3 (15/25, 18/25, 9/25)

In twee weken tijd twee maal tegen de toppers uit Torhout die een licht gewijzigd team mee hadden. Menen deed het behoorlijk maar tegen de technisch sterkere bezoekers zat er geen setwinst in. Volgende week gaat het opnieuw richting Torhout wanneer we zaterdag tegen RTH B mogen spelen. Wie weet lukt het dan....

 

U17 PAR-KY MENEN A - KNACK ROESELARE B
3 - 0 (25/18, 25/18, 25/18)

De bezoekers die wat laat hun opwarming konden starten door het ontbreken van hun wedstrijduitrusting zaten op geen enkel moment in de wedstrijd, Menen speelde op een behoorlijk niveau en kon niet bedreigd worden door de Knackies. De vaste posities zorgen voor een stabiele thuisorganisatie waardoor de Par-Kyaanvallers heel vaak in stelling konden worden gebracht. Deugddoende en verdiende zege dus voor Menen dat met vertrouwen de uitmatch naar Lendelede tegemoet gaat, hopelijk kan de prestatie van het Ooivotornooi herhaald worden.

 

U17 KNACK ROESELARE C - PAR-KY MENEN B
3 - 0 (25/22, 25/17, 25/20)

Goed weerwerk van de bezoekers die echter teveel in de fout gingen om Knack te kunnen bedreigen, het gaat elke week beter met ons team en opdrachten worden sneller opgepikt waardoor we één van de volgende matchen zeker set- of matchwinst zullen boeken. Volgende zaterdag kan dat al tegen Roepovo Poperinge....

 

U15 VC JONG KUURNE - PAR-KY MENEN
2 - 3 (14/25, 25/17, 10/25, 25/21, 6/15)

Leuke partij volley in de Kuurnse sporthal die na meer dan twee uur spelen een winnaar had. Par-Ky begon een versnelling hoger en kon het voordeel in gestalte veel uitbuiten met geslaagde aanvallen door het midden. Kuurne bleef echter enthousiast door spelen en kon met een goed gevoel de tweede beurt beginnen. Menen leek de concentratie kwijt en stond al snel 5 punten in het krijt, de thuisjongens bleven goed serveren en konden met verraderlijke plaatballen hun voorsprong verder uitbouwen en de set pakken. In set drie kregen we een copy van set 1 met opnieuw Menen aan het kanon (10/25). In set vier bleven de maandagspelers aan de kant en speelde Par-Ky met een onuitgegeven zestal op het parket, setwinst en de totaalzege bleven een hele tijd in zich voor de Menenaars maar het waren de dappere thuisjongens die verdiend de 2/2 op het bord konden prikken. Daarin haalden de fystiek sterkere bezoekers het van het moegestreden Kuurne (6/15).  Menen kan op zoek naar een tweede zege zaterdag vroeg :) tegen de verre buren van Lendelede!

 

U11 PAR-KY MENEN B - KNACK ROESELARE B (+)
3 - 1 (25/22, 18/25, 25/21, 25/23) 

Tweede zege voor onze preminiemen die verdiend wonnen van de blauwwitten uit Roeselare. Zeker de mooie remonte in set 3 was er eentje om in te kaderen en te koesteren, prima teamwerk met mooie rallys telkens afgerond met een mooi punt. Volgend weekend reizen we naar wevelgem om er met Webis uit te maken wie leider blijft in de U11 reeks !

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.