Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

U17A wint burenduel in Lendelede

u17a
2 oktober 2018

U17 BLACK AND WHITE COMPANY LENDELEDE (+) - PAR-KY MENEN A

2 - 3 (25/20, 11/25, 15/25, 25/17, 10/15)

Menen leek op weg naar een spannende eerste set bij 8/10 toen de nummer '5' van Lendelede zomaar 14 keer mocht opslaan, de ene keer socrend en tal van andere keren kon Par-Ky geen deftige aanval opzetten waardoor een onwaarschijnlijke 22/8 op het bord verscheen. De bezoekers herpakten zich nog ietwat maar ze konden Lendelede niet meer bedreigen (25/20). Set 2 en 3 waren dan weer helemaal Meense gekleurd waarbij de thuisjongens helemaal de weg kwijt waren, Menen pakte alles en scoorde met de setters Wiebe en Matthijs in de hoofdrol. Vooral set 2 was eentje om duimen van af te likken :). In de vierde beurt leek par-Ky op weg naar een 1/3 zege toen de twijfel weer in de receptie kroop, de thuisploeg rook z'n kans en kon een vijfde set bekomen. Daarin vond Menen opnieuw de juiste balans en kon het snel 5 punten voorkomen. De bezoekers lieten niet meer los en pakten verdiend de zege! Knappe prestatie dus van Menen met vier kadetten in de basis en met interim-libero Victor die knap de verdediging organiseerde! Zaterdag is er opnieuw een derby gepland want dan speelt Par-Ky thuis tegen de buren van Webis, opslag om 09h00 !

 

U17 PAR-KY MENEN B - ROEPOVO POPERINGE
0 - 3 (15/25, 18/25, 15/25)

Geen goede beurt van de thuisjongens die in Poperinge een te duchten tegenstander vonden. In eerdere oefenmatchen was het verschil al een paar keer duidelijk geworden en ook in deze match waren de bezoekers technisch de betere. Bij Menen werd nog te veel energie verloren in het nieuwe spelsysteem waardoor we te weinig aan aanvallen konden denken. De jongens van trainers Yannick en Xavi blijven week na week stappen vooruit zetten en met wat geduld zullen ze zeker nog wedstrijden winnend kunnen afsluiten, te beginnen zaterdag thuis tegen Kuurne.

 

U15 PAR-KY MENEN - BLACK AND WHITE COMPANY LENDELEDE
1 - 3 (18/25, 23/25, 27/25, 15/25)

De jongens uit Lendelede pakten verdiend de zege in onze Hel of was het eerder hun Hel want de meegreisde fans maakten er een helse sfeer van! Menen raakte helemaal niet op dreef en stapelde de fouten op waardoor de bezoekers tot hun eigen verbazing punt na punt scoorden en de eerste set binnen haalden. Ook in de tweede beurt stoomde de zwartwitte ploeg door en bleef Par-Ky achtervolgen doch in moneytime zette Lendlee de 0/2 tussenstand op het bord. Bij 17/24 in set drie lijkt een droge 0/3 in de maak maar dan vindt Arthur zijn opslag terug en kan samen met zijn team punt na punt de set doen keren. Par-Ky plooit deze keer niet en kan op karakter met 27/25 alsnog de eerredder scoren. Meer dan die eer redden lukt niet want een ontketende bezoekende ploeg en de niet aflatende supporters schreeuwen hun team naar de verdiende overwinning. Teveel technische en individuele fouten bij Menen deden ons de das om, op naar een paar goede trainingen om dat weer op punt te zetten en wie weet gaan we al scoren in Toelt volgende zondagochtend!

 

U13 REMBERT TORHOUT HEREN B - PAR-KY MENEN A
0 - 3 (12/25, 18/25, 20/25)

Onze miniemen blijven het goed doen met deze keer een knappe overwinning bij de toppers van Torhout. Vooral de opslag en verdediging zaten snor waardoor we keer op keer konden scoren! De provinciaaltjes mogen een weekje rusten om dan in het verkiezingsweekend Webis partij te geven.

 

U13 VOLLEY HEUVELLAND - PAR-KY MENEN B (+)
3 - 2 (25/19, 25/22, 22/25, 16/25, 15/7)

Marathonwedstrijd van Menen in Wijtschate tegen het plaatselijke Heuvellland. De bezoekers konden een 2/0 setachterstand knap ombuigen tot 2/2 met in set vier een knappe ploegprestatie (16/25). De belle was er echter teveel aan voor onze moegestreden helden, pluim dus voor onze tegenstrevers met deze nipte 3/2 zege. Onze regionaaltjes mogen dan weer heeeeeel lang rusten want hun volgende match is pas op zaterdag 27 oktober...

 

U11 ELCKERLYC ZWEVEZELE (+) * - PAR-KY MENEN A
0 - 3 (13/25, 17/25, 11/25)

Feest in het verre Zwevezele waar onze jongens een knappe ploegprestatie op het veld hebben gezet, Par-Ky was in elk onderdeel de betere en kon zo de meegereisde fans een mooie start van het weekend aanbieden. Beetje bij beetje raakt iedereen op elkaar ingespeeld en brengen we mooi volley op het terrein,  zaterdag kan dat opnieuw getest worden met de komst van Knack uit Roeselare!

 

U11 VT MARKE-WEBIS WEVELGEM -PAR-KY MENEN B
3 - 1 (19/25, 25/9, 25/14, 25/15)

Ook ons andere team in de U11-reeks begon prima in Wevelgem, de sterke thuisploeg had meer dan moeite met de opslagen en aanvallen van Menen waardoor ze knap de eerste set konden winnen met 19/25. Webis was nu echter wel wakker en begon aan een paar setjes zonder fouten. Menen bezweek onder zoveel overmacht en kon geen vuist meer maken, de punten die we maakten waren dan wel goed en mooi waardoor we zeker met een goed gevoel terug keerden naar Menen. Zaterdag komt het A-team van Knack naar Menen afgezakt, aan onze jongens om het hen moeilijk te maken in onze hel :)

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.