Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Volg Par-ky Menen- VDK Gent live

Par-ky Menen
19 oktober 2017

Na een weekend zonder wedstrijd, is Par-ky Menen klaar om de competitie te hervatten. Zaterdag 21 oktober ontvangt de grensploeg VDK Gent in de Vauban sporthal. Kan je er niet bijzijn? Volg hieronder dan de match met live updates.

WOORD VOORAF

Het heeft geen haar gescheeld of de wedstrijd van zaterdag werd het ‘duel der Maaseik-killers’. Waar Par-ky Menen op speeldag 2 wel in slaagde, lukte VDK Gent net niet op speeldag 4. De Stroppen ontfutselden de Knapkoekers wel een onverhoopt punt.

Om maar te zeggen: geen enkele Liga-ploeg mag onderschat worden, ook niet als ze in de Hel van Mjiende op bezoek komen. Gent zag nagenoeg een volledig nieuw spelerslegioen neerstrijken (op Stuer en Klok na) en de aarzelende competitiestart is dan ook niet onlogisch. Uitkijken wordt het naar de Nederlandse opposite De Vries (ex-Antwerpen) en natuurlijk naar het duo Vandeweyer-Dedeyne. Allebei trokken ze deze zomer de deur van Vauban achter zich dicht op zoek naar meer speelkansen.

Voor Par-ky Menen wordt het zaak om de nederlaag in Leuven door te spoelen. Het voorbije weekend werd niet gespeeld en dus kreeg de kern wat tijd om op adem te komen na de zware voorbereiding. Dat zou voor Winkelmuller, Górski en co moeten volstaan om hun duivels weer te ontbinden. Mits winst – en met de verplaatsing van volgende week naar Waremme in het achterhoofd – blijft Par-ky nog even langer kamperen in de hoogste regionen van het klassement.

Dat klassement hoeven we voorlopig wel met een korreltje zou te nemen. Door het laattijdig afhaken van Antwerpen werkte de Liga een alternatieve formule uit voor de play-offs, maar die wacht nog op goedkeuring. Mikken op een bepaalde plaats is nu dus nog niet aan de orde, zoveel mogelijk wedstrijden winnen wel.

 
Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.