Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Vrijdag 13 juli (19u): BBQ tijdens Menen beacht!

Barcecue
29 juni 2018

Op de eerste wedstrijd van 2018-2019 is het nog wachten tot 13 oktober, maar binnen een goede 2 weken staat de Waalvest wel weer helemaal in het teken van beachvolleybal. Voor het derde jaar op rij al. Op vrijdagavond 13 juli nodigen we iedereen uit om aan te schuiven voor de BBQ.

Tussen de beachvolleybalvelden wordt de zomerbarcecue de ideale manier om het verlof in te zetten in goed gezelschap of de banden aan te halen met onze volleybalfamilie. Met verfijnde gerechten op de grill en in een mooi, zomers kader. De WK-kalender leert trouwens dat er die avond geen wedstrijd gespeeld wordt.

Het recept? Een BBQ met 'ietsje meer'. Onze professionele grillmaster brengt een heerlijk aanbod vis en vlees perfect op smaak. Met alles erop en eraan zoals aperitiefhapjes, sausjes, een ruime waaier groenten. Terwijl u rustig aan uw glas nipt, strijden de bedrijfsteams in een ontspannen sfeer voor de trofee van ‘Bedrijfsteam van het jaar’.

Een greep uit het gevarieerde aanbod:

  • Aperitiefhapjes op de BBQ
  • Buffet met gegrilde Italian steak met warme champignonsaus, gestoomd zalmstukje in Hollandse saus, gestoomd kippeboutje, BBQ-worst, gemarineerd ribbetje,…
  • Saladbar met vitaminegroenten, wortelsalade, salademix met dressing, witte koolsalade, salade van broccoli-radijs-bloemkool, tomaatjes en sperzieboontjes koude aardappeltjes en pastasalade, Frans stokbrood,…

Prijs

  • Volwassenen: € 30 voor aperohapjes, bbq en drankbonnetjes (t.w.v. € 3)
  • Kinderen: € 15 voor drankje, aperohapjes en kinder-BBQ

Inschrijven
Mail met naam + aantal personen (volwassenen en kinderen) naar beach@volleymenen.be
Betaling per overschrijving naar ‘Menen beacht! via BE86 7506 8558 5250.
Reservatie pas geldig na ontvangst van betaling.

Na de BBQ blijft de beachbar geopend en draait onze dj zomerse muziek…

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.