Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Vuurdoop voor tweede U15-ploeg bij Par-Ky Jeugd

Eerste wedstrijd van U15B !
11 februari 2018

U15B PO6 PAR-KY MENEN B - KNACK ROESELARE C (+)
1 - 3 (12/25, 11/25, 25/23, 25/27)

Onze nieuwe kadettenploeg heeft het niet onaardig gedaan tegen het grote Knack dat met enkele +spelers naar Menen kwam. Bij Par-Ky was er de vuurdoop in het zes-tegen-zesspelen voor Lucas, Niloy, Stef en Niels waardoor we in het begin wat problemen hadden met het nieuwe spelsysteem. Ondanks de setstanden vocht Menen voor elk punt en was er enkel in gestalte en aanvalskracht een groot verschil. Met Bert en Finn erbij in set 3 kregen de thuisjongens wat meer vertrouwen in eigen kunnen en zetten ze zo Knack onder grotere druk met setwinst als resultaat. Ook de vierde set bleef Menen het de bezoekers moeilijk maken en bleef het spannend tot op het einde. Bij Knack bleven nu de foutjes achterwege en konden zij de set en de macth winnend afsluiten.  Niettegenstaande de nederlaag was er toch reden tot optimisme bij Par-Ky dat tegen een ervaren bezoekend team toch knap kon opbouwen. Wordt vervolgd :)

 

U13 Par-Ky MENEN - REMBERT TORHOUT HEREN B
3 - 2 (25/14, 21/25, 25/17, 22/25, 15/9)

Laatste match van onze miniemen voor de play-offs met het heroptreden van Wiebe. De eerste set ging vlotjes naar Par-Ky waar enkele spelers goed waren opgewarmd daar hun eerdere match met U15 eerder die ochtend. Na een paar wissels leek de concetratie wat weg in beurt 2 waarin we teveel fouten in receptie maakten om te kunnen scoren. Set drie was dan weer overduidelijk voor de thuisjongens maar Rembert gaf zich niet gewonnen en pakte in een spannend slot de vierde set. In de vijfde kantelde de match al snel in Meens voordeel met een mooie zege als gevolg.

 

U11 Par-Ky MENEN - REMBERT TORHOUT HEREN B
0 - 3 (18/25, 24/26, 14/25) 

De cijfers zeggen niet alles want ondanks de 0/3 op het scorenbord heeft Par-Ky een goede match gespeeld en verdiende het zeker setwinst maar het ontbrak ons wat aan geluk in set twee.

 

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.