Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Weekend zonder winst voor Par-Ky Jeugd

refuse to loose
6 november 2018

U17 Provinciaal REMBERT TORHOUT HEREN - PAR-KY MENEN A
3 - 0 (25/16, 25/10, 25/13)

Par-Ky heeft weinig kunnen inbrengen tegen het kampioenengeweld van de thuisploeg die in alle onderdelen de meerdere was van de bezoekers. Par-Ky kon in het matchbegin na een 6-0 dreun bij 11/11 gelijk komen maar toen hadden we de grootste spanning gehad. Met Bert en Robin hadden we mischien iets meer weerwerk kunnen bieden maar hetgeen we aan de overkant van het net zagen was volley van een ander planeet, enkel jammer dat de CL-spelers het nodig vonden om onze jongens extra te jennen. Gelukkig was er een alerte thuiscoach die vanaf set twee het nodige respect terug in zijn team kreeg (waarvoor dank!). Volgende zaterdag krijgen we de scholieren uit Tielt op bezoek, benieuwd wat we deze keer met libero en kapitein ons niveau terug op peil kunnen brengen en voor de winst gaan.

 

U17 Regionaal PAR-KY MENEN B - OLVA BRUGGE
1 - 3 (12/25, 10/25, 25/20, 21/25) 

Als het goed is schrijven hier altijd uitvoerig over maar deze keer was het echt slecht want in set 1 en 2 kwamen de Menenaars nooit tot opbouwen, de gescoorde punten waren de weinige fouten die Olva liet noteren. Ook de ligaspelers op de tribunes keken verbaasd naar het geleverde spelpeil van Par-Ky. Gelukkig was er set 3 waarin onze jongens plots wel gingen bewegen, naar elke bal gingen en haast elke ban van de sterke bezoekers konden verdedigen. De voorbije stageweek bleek dan eindelijk z'n vruchten afwerpen met een knappe 25/20 tegen de leiders uit Brugge en meteen de tweede setwinst van het seizoen. In de vierde beurt bleef Menen alert en kon het in het spoor blijven van Olva maar naar het seteinde toe vervielen de thuisjongens weer in het slappe verdedigen en moesten ze de zege aan Brugge laten.  Zaterdag kunnen ze opnieuw hun beste beentje bovenhalen (en vooral armen) om wat te rapen tegen Knack C!

 

U15 Provinciaal  KNACK ROESELARE B - PAR-KY MENEN
3 - 1 (25/20, 25/11, 25/27, 25/13) 

Nadat de match een half uur later begon om de vedetten van Knack A ter wille  te zijn kregen we een mooie partij volley te zien. Knack won verdiend de openingsset en zette in set twee een ware demo neer met heel sterke opslagen. Pas in de derde beurt kreeg Menen de verdediging op punt en kon het Knack bijbenen, toen ook kapitein Bert zijn aanval verbeterde pakte Par-Ky verdiend hun set. Het bleef echter bij die setwinst want Knack bestookte vanaf set 4 met knappe opslagen de Menenaars die te weinig aan aanvallen konden beginnen. Al bij al vlotte zege voor Knack met enkel in set 1 en 4 een op niveau spelend Menen. Hopelijk tapt Menen uit een beter vaatje zaterdag met de komst van leider Torhout.

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.